LITT HER OG DER

Okey, jeg har virkelig lagt bort bloggen i det siste. Har verken hatt tid eller lyst, men nå er jeg tilbake. Dette er hvertfall hva jeg har gjort den siste tiden:

besteuka 042a
Fortsatt ferie - Andreas, meg og bestekusina

- Siste uken i sommerferien var Andreas hos meg
- Fra lørdag til søndag som to herlige jenter hos meg, Silje og Maria.
- Første uke i 2mk er ferdig. Herlig og se igjen alle.
- Ble syk igjen, for tredje gang på noen uker, og på igjen med en enda sterkere antibiotikakur.
- Tirsdag tok jeg masse blodprøver osv, før jeg måtte tilbringe resten av dagen i senga, fordi jeg ikke engang orket og løfte opp armene. Så vondt har jeg i kroppen.
- Sliten, sliten, sliten. Får ikke engang lov og trene. (Hadde faktisk gleda meg til og begynne igjen)
- Begynt og være barnevakt igjen etter sommerferien, herlig.
- Sleepover med Hannah min, som er hjemme på ferie fra USA.
- Tannlegen, og borra for første(!) gang i mitt liv. Ikke vondt, men nå har jeg digre lepper og kjenner ikke min egen tunge. Digg.
- Endelig helg, og jeg skal slappe av, og dessverre jobbe både lørdag og søndag selvom jeg bare burde ligge hjemme i senga mi og bli helt frisk.

Veldig spennede, men det er hvertfall det jeg har gjort i det siste.

Har du gjort noe i det siste?
Hvordan var det og begynne på skolen igjen?

HELT GLEMT OG SI

besteuka 046a
Har blitt lite blogging den siste uken, men det er fordi jeg har fått meg kjæreste. Hihi, og nå er han på besøk. Håper dere nyter den siste uken av ferien.

ROLL ON

bilde
Hei, vi går på media.

Kid Rock - Roll on

Nå er det ikke lenge til vi begynner på skolen igjen, det er litt sykt. Jeg syns denne ferien har gått så alt for fort, og jeg føler ikke at jeg har fått gjort noen ting. Egentlig har jeg jo det da, men det har bare gått så fort. Utrolig kjedelig at tiden går så fort når man har ferie. Tenk da, nå er det kun en uke igjen før det er tilbake til den slitsomme hverdagen.
Blir deilig og komme tilbake og se folka og de nye klasserommene. Håper det har blitt fint der. Blir også spennende og se om vi får egen mac.

Jeg skal nyte den siste uken i ferien, og bare kose meg. Dette kommer til og bli en herlig uke. SMIL.

STORBYEN

Fra torsdag til fredag var jeg i Oslo. Vi sov på SAS-hotellet, og jeg sov på rom med fettern min og lillesøster. Den første dagen brukte vi til og gå rundt i Oslo, shoppe litt også dro vi og så oprahuset. På kvelden var vi ute og spiste og koste oss. Jeg syns det er så anderledes og være i Oslo. Det er så mange rare mennesker der, og jeg kunne bare satt meg ned på en benk og kikket på folk hele dagen for å få nok underholdning. Det må være bare gøy og stress og bo i en storby. Jeg kunne godt tenke meg det et år eller noe, men ikke for alltid. Etter vi hadde vært ute, dro vi tilbake til hotellrommet, og oss tre på samme rom går virkelig ikke bra. Vi fikk ikke lagt oss før seint på kveld, for når vi er sammen blir vi utrolig barnselige. Herlighet. Fikk ledd litt på denne turen for og si det sånn. Dagen etter spiste vi god frokost på hotellet(elsker frokoster på hotell), før vi tok trikken opp til Frognerparken. For et utrolig fint sted. Gikk litt rundt og kikket, og det ble bare varmere og varmere. Mens vi var i Oslo var vi også inne på slottet, på sånn omvisning. Fy søren og fint det er der inne! Helt sykt! Tror jeg også skal skaffe meg en lysekrone som veier 600kg. Det hadde vært noe. Hadde en skikkelig fin tur, med koselige mennesker.

oslo 018
Ole og meg
oslo 031
Heihei
oslo 130aa
Meg og lillesøster
oslo 073
Opraen
oslo 119
Namnam
oslo 109
Jeg skjønner virkelig ikke hvordan de klarer.
oslo 142
Ja, vi snakker overtrøtt.
oslo 148
Frognerparken.
oslo 101
Shopping
oslo 115
Nye sko.

Er du ofte i Oslo?

GOD NATT

20090802 mariasusaaa
Nå skal jeg legge meg og prøve og få litt søvn, slik at jeg blir raskere frisk.
Sov godt søtinger.

TENKER DU OFTE PÅ ?

Tenker du ofte på hvor gode venner du har? Jeg tror vi alle tenker litt for sjeldent på dette. Jeg syns selv jeg har de beste vennene man kan få. De stiller opp for meg, og bryr seg om meg. Jeg kan alltid finne på noe gøy med de, og andre ganger bare slappe av og kose oss med film osv. Det er disse menneskene som gjør dagene mine bra. Det er disse menneskene som får meg til og stå opp om morgenen. De støtter meg uansett, og gjør alt for at jeg skal ha det bra. I det siste har jeg tenkt så mye på hvor viktig det er og ta vare på de vennene man har. Jeg har mange venner jeg savner, og som jeg ser alt for sjeldent. Det er så trist at man mister kontakten med noen av sine beste venner. De siste årene på barneskolen hadde jeg en utrolig god bestevenn, og det er veldig rart, for jeg var så liten. Men jeg var så glad i denne gutten her. Nå har han flytta, og jeg ser han alt for sjeldent. Litt kontakt har vi, og jeg tenker ofte på hvor mye jeg savner han og andre venner jeg dessverre har mistet kontakten med. Jeg tror det er viktig og holde kontakten med vennene dine, for det er disse menneskene du kan mimre tilbake sammen med og se på alle de gode minnene dere har hatt sammen. Jeg tror det er utrolig viktig og bare vise vennene sine at man bryr seg. Det trenger ikke være så mye, det kan være en hyggelig melding eller bare et lite kompliment. Det gjør så mye. Det er viktig og ta vare på vennene sine, for uten dem er det ingenting igjen.

odapusa17mai 206n57488008739987135662n54808688911487821646n66842006443231967233
Noen få vennebilder:*

IKKE NÅ IGJEN

syk
Ja, man skulle nesten trodd vi har blitt bestevenner. Nå har jeg nettopp vært hos legen, og jeg har fått vite at jeg har fått kraftig halsbetennelse. Tyder også på at jeg kanskje har kyssesyken, men jeg har ikke feber og prøvene viste noe annet, så skal tilbake om en uke og ta nye blodprøver. Jeg var jo syk den uka jeg var i Sverige, og nå har det kommet tilbake. Utrolig kjedelig, for jeg klarer nesten ikke svelge. Jeg har fått den store kulen på halsen fordi det har hovnet opp veldig. Så nå er jeg blitt gitt en ny antibiotikakur, og masse andre piller jeg må ta i ca 10 dager. Det som er veldig lite gøy er at de må taes på forskjellige tidspunkt, en halvtime før eller to timer etter mat, også må jeg drikke masse biola, men ikke sammen den ene typen med piller osv. For et slit. Så nå ligger jeg hjemme i senga mi og bare slapper av, noe jeg må gjøre resten av dagen. I morgen skal jeg egentlig til Oslo, men må nesten se an formen. Håper jeg blir fort frisk, og at jeg ikke får kyssesyken. Ønsk meg god bedring:)

ENDELIG FERDIG

jobben 011
I dag hadde jeg siste dag på jobb. Så ikke noe mer jobb i sommer. UTROLIG DEILIG. Sommerferien har gått så alt for fort, og det er rart og tenke på at skolen faktisk starter snart igjen. Tilbake til lekser, mas og fjas. Det og måtte stå opp tidlig, for deretter en to timers busstur får meg virkelig ikke til og smile akkurat nå. Må innrømme at det blir deilig og ha litt vanelige rutiner igjen, og ikke minst at jeg får møte vennene mine igjen hver dag. Det er det som er så koselig med og begynne på skolen igjen. Kunne gjerne hatt noen uker til, med fint vær! For akkurat det har det vært litt for lite av syns jeg.

Har du jobbet mye i sommer? Hva slags jobb?

JEG ER SÅ LEI AV DE SOM

 mariasusa 192aaaaaa
Veit du hva jeg er så utrolig lei av? Jeg er lei av at folk som ikke kjenner meg, eller som aldri har møtt meg begynner og slenge dritt til meg for ting jeg ikke har gjort bare for og ødelegge eller lage drama. Det er noe av det verste jeg vet. Når jeg hører om folk som slenger dritt uten engang og kjenne personen. For man er jo så utrolig tøff når man skriver masse hatebrev osv på nettby til personer man ikke engang kjenner. Sjalusi kaller jeg det. Ofte så er det kun det som er grunnen. Åh, jeg blir så forbanna rett og slett. Personer som dere prøver og ødelegge, og noen ganger klarer dere det så alt for godt. Men veit du hva, jeg orker ikke bry meg om at folk som ikke kjenner meg slenger dritt til meg, for det er ikke ETT ord av det dere sier som stemmer.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er så sliten og nå kommer dette. Vær så snill og si det ordner seg. Ikke la dette ødelegge. Alt jeg vil er at alt skal bli bra igjen. Det er alt jeg vil. Det ordner seg alltid. Gjør det ikke?

HELT NYTT DESIGN

Nå sitter Maria og jeg på rommet og prater og koser oss. Hun har vært kjempesnill og hjulpet meg med nytt design i dag. Jeg syns det ble dritfint, hun er så flink! Ble veldig fornøyd, er bare ikke helt ferdig med headeren enda. Hva syns dere? Besøk Maria her! Herlig jente!

I dag har jeg først vært på jobb, før Maria kom til meg klokken 5. Etter det har vi tatt bilder, spist grandiosa, sett på mamma Mia og bare kost oss. Herlig. Kanskje på tide og legge seg?

mariasusa 145mariasusa 202mariasusa 091


Jeg har funnet drømmeprinsen. Hihi. SMIL

RSS 2.0
hits