PRØVE,GUTTEGARDEROBEN,SPINNING OG ANSIKTSMASKE

Som sagt hadde jeg engelskprøve i dag, og den gikk litt bedre enn jeg hadde trodd. Men absolutt ikke bra! Jaja, vi får se hvordan det går. Etter prøven var det tid for gym, og da Amalie og jeg gikk i vår egen verden til garderoben, klarte vi på en eller annen måte å gå inn feil dør, og endte i døråpningen til guttene. Først skjønte jeg ingenting, for jeg så litt ned og jeg så bare at det var noen nye benker og sånt, så jeg forsto ingenting. Da jeg så opp, møtte jeg en del rare blikk fra de ganske mange guttene som var der inne. Da forsto ved det jo, og vi løp ut, og begynte jo selvfølgelig og le. Kan tenke meg vi var ganske rød begge to. 

spinning

Gymmen var det to timer med spinning, utrolig deilig. Syns det er skikkelig gøy! Kan ikke si annet enn at jentene i høyre hjørnet hadde det beste humøret under spinninga. Vi hadde det gøy. Haha.
Etter skolen ble det tatt opp lyder i et studio med de jeg er i gruppe med på hørespillet, og vi var der vel i to timer ca, før Amalie og jeg møtte Rakel på bussen og tok den til Tønsberg. Der kjappet jeg meg å kjøpe ny ansiktsmaske før jeg tok bussen hjem. Tok sin tid, for det var en dame som ble frastjålt lommeboken av en som satt rett bak henne, og mye oppstyr!

ansiktsmasker538863b
Ble ansiktsmaske og tv når jeg kom hjem. DEILIG!

Tar du ofte ansiktsmaske?


Langt hår VS. kort hår

longhairphotosshortsummer


Hva syns du er finest av lang hår og kort hår?
Hva har du?

HJELP! GJØR MEG GLAD!

Som sagt, engelskprøve i morgen. Gaaad jeg skjønner virkelig ingenting! Dette blir en toer dere. Åååh jeg klarer ikke forstå den driten her! GI MEG NOEN AV DERES OPPMUNTRENDE TANKER!

I dag er det akkurat en måndte til jeg har bursdag, så vet dere det også!

Kakao vs. kaffe

kakaoblackcoffee
Hva liker du best av kakao og kaffe?

ENGLISH

Vi har prøve i morgen, og jeg skjønner absolutt ingenting. Det er ikke tull engang! Jeg klarer ikke forstå hva vi har om en gang, og jeg får bare lyst til å hoppe i sjøen. Så hvis dere ikke hører noe fra meg, så veit dere hvor jeg er !

Hvilken er den verste prøven du har hatt?


Nettby vs. facebook

nettby
logofacebookrgb7inch


Hva liker du best av nettby og facebook?
Hvilken side bruker du mest?
"Susanne, jeg kan ikke kjøre deg til skolen, det snør ute!"

Våknet av at mamma reiv meg i armen, og jeg trodde jo selvfølgelig at jeg hadde forsovet meg igjen. Jeg blei skikkelig oppgitt, men mamma kom bare med "den store" nyheten: DET SNØR UTE, jeg kan ikke kjøre deg til skolen! Hva er det med folk og snø? Det blir jo helt kaos jo. Fikk løpt ned til bussplassen, og bussen var forsinket. Det kunne jeg jo egentlig bare ha regnet med, det var jo tross alt første dag med snø ute. Var en koselig busstur, med Urd ved min venstre side. Var lang kø, der det er kø hver dag, men ekstra pga snøen. Var kø inn til byen og, grunnen er snø der og! Alt er snøen sin feil, åjada! Hvorfor skyller alle på snøen? Først klager vi på hvor sjeldent vi har snø, og når vi først får den er det feil også! Vi nordmenn altså.
 Bussen var da bare nesten en halvtime for sen. Trodde jo selvfølgelig jeg ikke kom til å rekke den neste, men det var ingen problem. Skjønte det fort når jeg kom inn på VKT. Det fløy folk rund overalt, og det var helt kaos. Ingen av bussene kom som de skulle, og bussfolka sitt beste svar var "Nei jeg har ikke peiling hvor bussene er jeg". De var til god hjelp for å si det sånn! 
Gjorde da ikke oss noe å komme litt forsent, og dessverre gå glipp av den beste timen i uka. Nemmelig engelsktimen. Vi var fremme to minutter før timen var slutt, noe vi var veldig triste for!

Idag har vi nesten bare gått rundt og surra på skolen, og jeg har koset meg sammen mine søte mediarotter. Media er kos, det skal du bare vite! :) 

I kveld er det tid for barnevakt igjen, og jeg gleder meg som alltid:)

Ha en fin dag, mine søte lesere!

Har du blitt rammet av "snøkaoset" ?


ALT PGA MIN FORSOVELSE

Huff, min forsovelse førte til mange uhell i dag. Ikke nok med at jeg forsov meg en og en halv time, hadde jeg glemt å pakke treningstøy og lade mobilen min om natta. Kanskje noe med at jeg var helt i tåka fra klokka åtte i går? I hvertfall, mamma var så snill å skulle kjøre meg til skolen da. Hadde ei vi skulle levere i barnehagen, derfor hun i det hele tatt gadd å kjøre meg. Jeg sa hun ikke trengte, fordi det ble skikkelig stress for henne. Som du sikkert vet, så insisterer mødre! Så da kjørte vi en haltime senere, og mamma syns det var så sykt glatt så hun visste ikke om hun ville kjøre lenger, men hun ga seg ikke. Lenger inn sa hun at hun syns det røyk så av bilen, men jeg sa hun måtte gi seg. Herlighet. Ble sluppet av på skolen, 20 min etter jeg egentlig skulle begynt, så rimelig fornøyd. Hele bilturen hadde hun lille jenta og jeg sittet å lekt "stein,saks,papir", hun var alt for god for meg. Hehe. Hun blei aldri lei, så det var ingen grunn til å takke nei!
 Når jeg møtte mamma etter trening, fikk jeg den lange historien da, om hva som hadde skjedd. Bilen hadde stoppa, og hun hadde selvfølgelig glemt lommeboka hjemme. Den hun alltid har med seg. Unntatt i dag selvfølgelig! derfor måtte hun ta drosje med hun lille jenta til barnehagen, og senere til noen hun kunne låne penger av til drosja. Så dere, hvis dere skal ta drosje fra Horten til Tønsberg, koster det så mye som 500 kr! Så mamma kom seg ikke hjem før jeg kom meg hjem i dag. Huff bare pga min forsovelse!

Når jeg kom hjem fortet jeg meg i dusjen, og ventet på at Urd skulle komme en tur. Utrolig lenge siden jeg hadde vært med Urd nå, og det var veldig koselig å se henne igjen. Vi lå å så på filmer på youtube, og vi holdt på å le oss i hjel. Så utrolig mange tragiske filmer folk legger ut. Satt å så på tv, og koste oss med kakao. Er synd vi ser hverandre så lite fortiden, men sånn blir det dessverre. Er bare utrolig glad for at vi alltid er der for hverandre, selvom vi kanskje ikke finner på så mye lenger. Vet vi alltid kommer til å være venner.

http://www.youtube.com/watch?v=0MD6Cx0qzRA
http://www.youtube.com/watch?v=rRcdmL2M18s&feature=related

SOOOOOVE

Klokka er fem over ni, og jeg er klar for å legge meg. Første gang siden sjuende eller noe, at jeg legger meg så tidlig. Sovnet rett og slett på sofaen klokka åtte. Hva er det vel ikke skolen fører til? Rart man blir trøtt når man slutter på skolen klokka halv fire, og ikke er hjemme før seks. Så sov godt mine klære lesere:)

Hvor tidlig, er det tidligste du har lagt deg ?

HØR PÅ SMÅKIDSA

Små tips fra barn

Dersom du vil ha noe dyrt, spør mormor eller morfar.
- Matthew, 12 år -

Ha alltid på deg en lue når du mater måker.
- Rocky, 9 år -

Sov med klærne på - da er du allerede ferdig påkledd om morgenen.
- Stephanie, 8 år -

Spyl aldri ned i toalettet når pappa er i dusjen.
- Lamar, 10 år -

Spør aldri om noe som koster mer enn 50 kroner når mamma og pappa holder på med selvangivelsen.
- Carrol, 9 år -

Irritér aldri en gravid mamma.
- Nicholas, 11 år -

Vær aldri så mett at du ikke orker dessert.
- Kelly, 10 år -

Svar aldri din pappa når han er sint og spør deg ?Ser jeg dum ut??
- Heather, 13 år -

Fortell aldri mamma at slankingen hennes ikke fungerer.
- Michael, 14 år -

Plag aldri din søster når hun holder et balltre.
- Joel, 12 år -

Når du får med deg et karakterkort med dårlige karakterer fra skolen, vis det til mamma når hun prater i telefonen.
- Alyesha, 13 år -

Spytt aldri når du kjører i berg- og dalbane.
- Scott, 11år -

Finn aldri på noe tull på politistasjonen.
- Sam, 10 år -

Vær kritisk til restaurantmat når det ser ut som om den rører på seg.
- Rob, 10 år -

Fortell aldri lillebror at du ikke kommer til å gjøre som mamma sier.
- Hank, 12 år -

Husk at du aldri blir for gammel til å holde pappa i hånden.
- Molly, 11år -

Lytt til hjernen din - den har mye informasjon.
- Chelsey, 7 år -

Vedd aldri med lillebror om han tør å male bilen til pappa.
- Philip, 13 år -

Glem kaken - spis heller opp pynten.
- Cynthia, 8 år -


UBRUKELIGE LÆRERE

En ting jeg er så utrolig lei av, er å få lærere som absolutt ikke passer til jobben sin. Har dessverre vært borti alt for mange tilfeller av lærere, som absolutt ikke burde vært lærer. Hva skal man for eks. med en som er dritgod i matte, men som overhode ikke klarer å lære bort? Når man får en lærer som har prøvd å blitt sparka siden moren min gikk på skolen, da må det jo være en sjukt god grunn! At skolevesenet ikke klarer å ta tak i det, og få sparka den den læreren. Vet det er mange tilfeller hvor de ikke "tørr" å gjøre noe med saken, og gi personen en skriftelig melding på det, for det er det det ofte gjelder! Ofte er det ikke nok beviser sier de, og at læreren er alt for god i faget sitt. Det er greit det, men hva skal man med en lærer som gir faen, og overhodet ikke klarer å lære bort? Hadde de over tatt tak i det, hadde de klart å skaffe nok  beviser til at personen ikke egner seg som lærer. Det er mange som sier at man selv må sette seg inn for det, for å lære og at man ikke kan skylde på læreren. Ja, jeg er helt enig i at man må gi en egen innsats og vilje for å lære noe! At man må jobbe for det! Men det hjelper ikke å ha en lærer som gir fullt faen, og overhode ikke lærer deg noen ting. For å lære må man ha motivasjon, og det er det man har en lærer til, spør du meg! Det er greit det at en lærer ikke er like bra nok for alle, og sånn vil det alltid være, at noen liker læreren og andre ikke, men det må være grenser da! Jeg har aldri vært spesielt glad i "et spesielt fag", men på vgs fikk jeg en enormt flink lærer i akkurat det faget, som ga meg så mye motivasjon og var flink til å lære bort, at jeg rett og slett syns "det faget" var GØY! Noe jeg aldri har syntes før. Da jeg bytta skole, fikk jeg en lærer jeg føler jeg ikke lærer noen ting av, det er kjedelig undervisning og læreren er rett og slett elendig i faget sitt, spør du meg. Jeg vet det er mange andre som syns det og, og jeg bare lurer på hvorfor man setter inn en lærer som ikke kan faget sitt ordentlig, osv? Dette provoserer meg så utrolig mye, at man får problemer i et fag, pga en lærer. Er dere ikke enige i dette?  Det handler ikke bare om lærere som er dårlige i faget sitt, vi får jo ofte høre om lærere som er pedofile, og går inn i dusjen til jentene, og sender meldinger til dem på msn om kvelden og sånt. Jeg skjønner ikke i det hele tatt hvordan skolen kan la en sånn lærer fortsette! Ofte pga de ikke tør å gjøre noe med det. Jeg skjønner det rett og slett ikke! Jeg er sikker på at de fleste av oss, har hatt eller har en sånn lærer, og at det ødelegger mye for faget!

Syns du det er mange lærere som ikke skulle fått lov til å vært lærere?

Kirkeklokkene

Alltid like gøy å ligge i senga, og bli vekt av kirkeklokkene søndag morgen. Det må jeg virkelig si.

Butikkfyren

Samtale mellom butikkgutten og meg når jeg skulle betale:

Butikkfyren: Ja, det blir 27,50 da.
Susanne: Hæ? åjaa. (siden han sto å snakka med dama foran, så fulgte ikke helt med jeg)
Butikkfyren: Hehe, var det mye?
Susanne: Hehe
Butikkfyren: Ja, 27,50
Susanne: Oj, jeg har bare 27 kr...
Butikkfyren: Du får legge på da, så skal vi se hvor snill jeg er med spanderboksen min i dag!
Susanne: Hehe, okei. Tusen takk!
(Jeg la på, og han fant fram teiprullen(?) og oppi der hadde han en 50øre han la på etter jeg hadde lagt på).
Butikkfyren: næmmen, se hva jeg fant a du!
Susanne: Hehe, tusen takk
Butikkfyren: Hehe, ja da blir det vel lørdag i dag og da? Ha det bra, ha en fin kveld!

Sånne mennesker liker jeg, med et breit smil om munnen og humor. Samme med snille bussjafører! Hater sånne sure folk, som ikke er blide på jobben sin:)

Ofte du treffer på gretne folk på jobb?

.

.


Declan Galbraith

Gå inn på denne linken, og hør han synge.

http://www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0

Hva syns du?

TENK LITT PÅ DETTE

Her om dagen snakket jeg med en jeg kjenner, som jobber med ungdom som har det vanskelig. Jeg syns det er så utrolig interissant å høre på hva hun sier. Jeg hører jo selvfølgelig ikke navn, sted, alder eller noe, for det er jo absolutt ikke lov å si! Hører bare om forskjellige tilfeller, og hvordan ungdom har det vanskelig. Jeg kjenner jeg syns det er utrolig urettferdig, at noen har det så vondt. Det at noen er nødt til å rømme hjemmefra fordi foreldrene kjefter sånn, ungdommer som begynner med rus, ungdommer som rett og slett har det drittøft. Det får meg til å tenke på hvor heldig jeg faktisk er, og hvor heldige mange ungdommer er, som slipper å oppleve så mye jævelig. Har vært gjennom en del vanskelige ting i livet mitt, som har gjort mye med meg som person. Jeg er bare så utrolig glad for at jeg ikke lever oppi det hver dag,  sånn som mange gjør. Jeg bare tenker på hvor heldig jeg er, som har to foreldre jeg vet er glad i meg, og som klarer å være venner selvom de er skilt! Selvfølgelig har det vært tøft når de skilte seg, men når jeg får høre om så mange ungsommer som sliter, tenker jeg bare: "herregud, jeg og mange andre, hva er det vi tenker med? Vi burde være så utrolig takknemmelige for det vi har, og slutte og klage over ting som ikke er noe stort i det hele tatt".  Det er så alt for mange som tenker på hvor ille de selv har det, som må gjøre litt husarbeid, komme tidlig hjem, og ikke for å glemme å nevne at den personen ikke liker deg. Det er mange av de store problemene til mange i dag, og vi er så alt for flinke til å tenke på oss selv!
Se rundt deg,  og tenk på hvor mange som har det helt for jævelig. Legg merke til alle de som har det så utrolig mye vanskeligere enn deg selv, for det er ikke alltid like lett og se! Tenk på hvor heldig du fakisk er, i forhold til veldig mange andre!

DEILIG

Nå sitter jeg tulla inn i dyna mi, med deilig musikk og facemask. Kan det bli bedre ?

Kontantkort vs. abonnement

kontantkort nyytplside1

Jeg har abonnement, og jeg er utrolig glad for det. Selv har jeg sånn at jeg betaler 300 kr i måndten, og kan sende så mange meldinger jeg vil, + kostnadene av det jeg ringer for. Tror det lønner seg for meg, har hatt det en liten stund nå, og gleder meg til å se regninga i forhold til den jeg hadde med det andre. Er sikker på at jeg bruker litt mer penger, siden jeg har abonnement, enn når jeg hadde kontantkort. Men jeg er GLAD jeg ikke har kontantkort lenger, det er så stress. Syns nå jeg.
Hva liker dere best av kontantkort og abonnement?
Og hva har dere?

Friday

Startet skoledagen med to timer matte. Rett og slett dagens lille høydepunkt (not), ble sittende med Amalie og Rakel, og vi viste hverandre alle rare ting vi kunne gjøre med ansiktet vårt, haha. Etter lunsj hadde vi to timer med basketball, noe jeg syns var utrolig gøy! Øvde på "basketballtriks" og spilte og sånt, og ikke for å skryte, men jeg klarte å scoore en 3'er. Hahaha. Etter gymmen hadde vi to timer mediefag, og klassen var vel egentlig bare klare for helg, og ikke veldig motiverte til  å lære noe nytt akkurat da tror jeg! Etter skolen, måtte vi selvfølgelig ta bussen hjem, og jeg hadde jo sevfølgelig glemt busskortet mitt! FLOTT, hadde lagt det fram og hele pakka til morgenen i dag, og klarte jo å glemme det. Trodde jeg. Dro å trente, og satt på med mamma hjem, der jeg fikk overbevist henne om at jeg ville ha kyllingsalat til middag i dag. Så da ble det kyllingsalat! Det var dritgodt! Når jeg skulle rydde ut av bagen min, kan du tro hva jeg fant? Joda, busskortet lå nederst i sidelomma det. Må le av meg selv, er sbare så typisk. Noen andre som er like surrete som meg?:)

dsc00573dsc00576dsc00577
Rakel, Amalie og Lovise! Søte jenter.

USJT

regn858

Kan godt si jeg var litt redd når jeg la meg i går. Det blåse noe helt enormt, og jeg er nødt til å ligge med vinduet oppe. Det slo, og jeg nekta å reise meg opp, og gå helt bort til vinduet for å lukke det. Så der lå jeg, laangt under dyna mi, og lå å hørte på at vinduet slo, og at det virket som hele 2. etasjen skulle bare fly avsted. For et vær. Jeg hater sånt vær, hvertfall når jeg ligger alene på det mørket rommet mitt.
Våknet på morgenen av en helt enorm høy ringetone, som selvfølgelig var min vekkerklokke. Grunnen var fordi jeg hadde satt volumet på mobilen på høyeste nivå, når jeg sto i øspøs regn og ventet på bussen dagen før, og glemt å skru den ned igjen. Anbefales ikke! Det verste var at jeg ikke fant den drittmobilen, fordi jeg hadde satt den litt bort, så jeg skulle klare å stå opp! Jeg var helt i tåka, og ville absolutt ikke dra på skolen, så jeg lå hele ni minutter til, før jeg gikk i søvne inn i dusjen. Skulle heldigvis sitte på med mamma til skolen i dag, og vi bromma og henta Amaliesøta på veien og greier. Glad jeg slapp tanken på buss! Så, dette er min fantastiske natt og morgen. Veldig spennende.


PLANTASJEPIKENE

dsc00569dsc00571
Amalie som er på bildene:)

Her om dagen fortalte jeg jo om Amalie og meg som desperate jobbfinnere. Så nå tenker jeg dere er spente på hvor vi endte opp! Fikk en tlf fra Amalie i går hvor hun sa: "Vi skal jobbe på plantasjen, Susanne". Haha så lo vi! Fikk beskjed om at vi skulle pakke ut og sette prislapper på julevarer. Hurra, som jeg gledet meg.
Tok bussen halv ni fra Tønsberg, og møtte Amalie utenfor plantasjen. Vi gledet oss så utrolig kan dere tro. Ble morro å jobbe sammen Amalie da, så da var alt greit, siden jeg var med henne! Ble sluppet inn, og det var veldig hyggelig folk som jobbet der, og vi kom raskt i gang. Sto en stoor pall foran oss, og bare ventet. Der var det alt fra glitter og stas, til magnetjulenisser. Vi fløy fram og tilbake for å hente sånne prislapper, og vi ble ganske flinke, men samtidig ganske lei etterhvert. Vi fikk beskjed om at vi skulle ta en liten pause fra det, og heller..... montere og sette opp et plastikkjuletre. Haha, vi satte igang, og klarte det glimrende, syns nå vi. Fikk faktisk ett til, til å sette opp. Vi dro ut grener, og fikset de, så de ble pene, og så ut som et ordentlig juletre. Når vi satt og holdt på, snakket vi bare om noen gutter og sånt, også kom plutselig han morsomme mannen som jobbet der og sa:  "Hvordan type er det der?"  og vi skjønte jo ingenting og bare "hææ? Hahaha". Når han svarte: "ja, hvilken type juletre er det der?", holdt vi på å dø, vi trodde jo han hadde hørt samtalen vår, og lurte på hvordan type han gutten var, men det han var ute etter var visst typen på juletreet vi satt opp. haha det var vel det morsomste. Nevner også våre uheldige inntrykk som matvrak, haha. Ellers var det jo også litt gøy med alle damene som kom å spurte oss om hjelp, siden vi hadde på de meget vakre plantasje skjortene. Da jeg fortalte vi var på utplassering, spurte hun meg hyggelig om jeg ville bli gartner. Svarte høflig og med et stort smil om munnen, "nei, tror nok ikke det". Meg som gartner? ALDRI I VERDEN!  Som sagt sto vi å priset julevarer, og jeg er sikker på at vi hvertfall har satt på over 1000(!!) prislapper i dag.  Her om dagen hadde jeg tenkt til å skrive et innlegg om jul, hvor jeg sa hvor teit jeg syns det er at butikkene begynner så utrolig tidlig med juleting. Nå har jeg bare enda mer grunn til å skrive at jeg ikke er noe for det. Så vent i spenning på et innlegg om jul. Haha. Vi har også lagt en slags presening over en grill, og bært ut masse papp. Var en FLOTT dag på plantasjen, og vi er nå to kommende plantasjepiker! Vi har fått tjent inn de 300 kronene til barna i Tanzania, og det er jo det som er viktig her! Jeg har hvertfall hatt en morsom dag, takket være Amalie. Uten hun hadde det blitt kjipt ja! Når vi skulle hjem måtte vi vente hele 20 min på bussen i øspøs regnvær, på hver vår side av veien. Dagens kalde og våte nedtur:)

Hvor jobbet du på NN-dagen/OD-dagen? ;)
Hva syns du om at vi jobber, for å tjene inn penger til barn i andre land?

Brunetter vs. blondiner

blond34smallvanessabrunette

Hva syns du er finest, blondt eller brunt hår?

Krøller vs. rett hår

dgg013501lngmisch

"Jeg vil ha rett hår", "Nei jeg hater å ha rett hår, jeg ELSKER krøllene dine".
Ja dere kjenner dere vel igjen jenter.
Har alltid vært diskusjoner om hva som er finest og hva folk liker best.

Hva foretrekker du, krøller eller rett hår?

Desperate jobbfinnere!

I dag har vi hatt magasin på skolen, og jeg fortsatte med min nydelige parfymeside. Håper den blir bra til slutt. I alle fall var det gøy å sitte ved siden av Lovise, uansett hvor mange ting hun har klart på en mystisk måte å slå ut av hendene mine i dag. Helt overraskende. Etter skolen dro jeg å trena, dusja, og etter det ble det byen med Rakel og Amalie. Litt av en bytur. Fløy hele senteret rundt for å prøve å finne jobb til NN-dagen på torsdag, og tror du vi fikk noen? neida. Bare en haug med tlf nr, som ringer i morgen for å g ibeskjed. Tror nok neppe det blir noen jobb på senteret for oss ja. Amalie var svært så positiv, og var crazykid mens Rakel og jeg dassa bak som to slitne undulater. Når vi oppdaget "elleville-dager-dropsene" ble vi enda mer careface, og var bare på jakt etter flere. Haha.  Rakel kjøpte seg finfin genser, og Amalie finfin buksetights! Amalie og jeg fikk høre ET PAR GANGER om intervjuet Rakel skal ha på torsdag av selveste Linni Mixmaster. Ja, kaller henne det jeg, for husker ikke hva hu heter!  Ønsker deg lykke med intervjuet av pornostjerna! :D Dette blir stooore greier! Etter vår kjære bytur, tok vi endelig veien hjemover, slitne som vi var. Når jeg kom hjem ble det rydding av rom, og en lang, varm og deilig dusj. Unntak av at dusjen vår begynner å kolapse, og jeg fikk nesten døra i huet! Skulle sette på en cd i stad, da jeg fant "hits for kids 19" i, jeg måtte le. Kunne jo ikke la vær å høre på den. Husker godt mine tider som fans av "hits for kids" cdene. BANG,BANG,BANG catch me if you can, BANG, BANG, BANG. KOKOBOMBOMBOM, KOKOBOMBOMBOM, her er jâg.

NN-dagen på torsdag. Og jeg har ingen jobb enda.
ndhjelp

Noen forslag til hvor jeg kan jobbe på NN-dagen?


Lei

yousucksadHvorfor må du alltid såre meg?
Hvorfor må du alltid si de de gale tingene?
Hvorfor må du alltid få meg til å sitte igjen uten ord?
Hvorfor må du alltid late som du ikke bryr deg?
Hvorfor må du alltid juge til meg?

Innerst inne vet du at det er feil, og at det ikke er nødvendig å juge for meg. Du vet jeg ikke tror på det der lenger, og den eneste du lurer er deg selv. Jeg vet når du bare snakker bullshit, og at du sier det fordi du tror jeg vil bli sjalu eller noe. Er ikke vits i å gjøre meg sjalu, det er bare teit. Det er rett og slett meningstløst. Hva er vitsen? Få meg til å føle meg dårligere, og ha dårlig samvittighet. For.. ingenting? Det er du som oppfører deg dritt her, og prøver å legge det over på meg. For så å komme tilbake igjen. Jeg blir så utrolig såra når du er sånn mot meg, uten at jeg har gjort noen ting mot deg. Men selvfølgelig, ditt valg! Er bare så drittlei sånne personer! 

Dette var et sutreinnlegg, men jeg er ikke sur eller noe fortida. Bare lei av visse personer.


KAKE

Siden det er så mange "fan" av Oreo, så tenkte jeg å legge ut en liten oppskrift. Kos deg:D

Ingredienser:
1 pk. Philadelphia Classic (200 gr.)
1 liten boks kremfløte (3,3 dl.)
2,5 dl. melis
450 gr. Oreokjeks (fire esker holder)
100 gr. smeltet smør
2,5 ss. sukker
1 pose sjokolademousse
Melk til sjokolademoussen

Legg 100 gr. av Oreokjeksene for seg i ei skål og brekk de grovt opp i småbiter. Putt resten av kjeksene i en pose, og smuldre de godt opp til det blir bare smuler igjen av dem.
Smelt smør og hell over smulene i en bolle. Bland dette godt sammen, så godt at det kan smøres ut i ei springform på 24 cm. i diameter.
Bland kremost og melis med en mixer til det blir en luftig og kremete masse. Mix krem av kremfløten med sukkeret og rør halvparten av kremen inn i ostemassen.
Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av de brekte kjeksbitene du har satt til side (50 gr.).
Sett deretter kaken i kjøleskapet i 30 minutter.

Lag sjokolademoussen som anvist på pakken og rør inn de siste kjeksbitene. Smør moussen over kaken og sett i kjøleskapet ytterligere 1 time.
Legg så et lag med krem over moussen tilslutt, og pynt evt. med flere brekte kakebiter, smeltet sjokolade eller et mønster med sjokoladesaus.
Kaken blir best om den får stå kaldt til dagen etter før den serveres.

Skal ikke i ovnen!

Jeg sier bare naaaaaaaaaaaaaaam!

dsc00547

Liker du oreokake? :D

BUSTETROLLA

dsc00562dsc00565dsc00561
Sånn kan det gå når vi skal ta klassebilde, var ganske gøy skal jeg si dere!

KLASSEBILDE FOR ALLE PENGA

I dag var dagen for det beste jeg veit (NOT!) nemlig klassebilde. Eneste positive var at vi ikke skulle ta bilde en og en. Jeg var overlykkelig. Klassen hadde valgt at vi skulle ha tema "morgen" og det var en haug med pysjer, morgenkåper, hånkler og ikke minst bustete hår. Kan vel si noen av oss tok av litt med akkurat håret! Har aldri brukt så mye hårspray i hele mitt liv, og med Oda som tuperte håret mitt, så følte jeg meg MEGET vakker! Så da var jeg klar med stor pysjbukse, skjorte, bustete hår og sånne "sovebrillemaskegreie" på panna. Jeg måtte le, vi så jo så utrolig smarte ut. Tror ikke det var så veldig mange andre som hadde et tema, fikk jeg inntrykk av, men det er jo morro. Her er media yey! A-klassen hadde også mange morsomme kostymer, det skal være sikkert !
Men i hvertfall, der sto vi og ble tatt bilde av, tror det ble ganske kult, og var jo ikke noe farlig med så jævla fuckface hår, siden det var hele klassen. Tror alle var overlykkelig fordi vi ikke skulle ta enmansbilder. Men snart var lykken over ja. Fotografen kom med den fine overraskelsen til oss: ja da begynner jeg på portrettbildene deres, som skal være med i årboka til hele skolen. Skal si dere det var en del som freaket ut da. Alle jentene med det sjukt store håret og hele pakka. Fikk så vidt tid til å prøve å gre ut alle flokene, før det ble tatt fine portrettbilder. Gleder meg virkelig til å se resultatene, og at hele skolen får se hvor jævelig jeg så ut! :) Flotte greier! Syns ikke bare de kan gjøøre sånt, komme med den beskjeden så seint, var en del sure folk da gitt. Haha!

Har du tatt klassebilde, og ble du fornøyd?

dsc00552   dsc00551  dsc00553
dsc00554dsc00556dsc00557
Var helt umulig å få bildene rette, plundra lenge men fikk det ikke til :/ Mange kule kostymer :D

OLE JESPER!

Vil bare si gratulerer med dagen, til min kjære fetter! Så, GRATULERER MED 16 ÅRS DAGEN OLE JESPER <3
Jeg er glad i deg vettu:) Kos deg da :D


vinterferie08 063
Tatt av: Susanne

Min alt for sosiale søndag

Ble dratt opp av senga klokka halv ett i dag. Pain. Var bare å ta på seg klær å hive meg kjapt inn i bilen, seende ut som et bomba horehus, mildt sagt. Dro til kjæresten til pappa å spiste middag(frokost). Så i dag var det stek til frokost. Det var kos. Var veldig godt da! Etter vi hadde vært der en stund måtte vi dra igjen, fordi lillesøstra mi og jeg skulle i fam.bursdag på den andre siden. YEY Ole Jesper blir 16 år i morgen! JIPPIII ;D 
Så ble sittende der en stund å prate med mine kjære familiemedlemmer, som jeg ser så alt for sjeldent.
Spiste alt for god kake!

Nå sitter jeg nydusja, innpakka i min store N.Y hettegenser, spiser toast og drikker eplejuice. Har vært alt for sosial i dag, og nå er jeg sliten. Grunnen til at jeg sier jeg har vært alt for sosial i dag, er fordi jeg har hatt vondt i hodet i hele dag, og so opp rett før jeg måtte dra. Ikke fordi jeg ikke liker å være sosial, bare litt feil dag. Hehe. Så nå skal jeg nok snart legge meg. Ha en fin kveld!

dsc00546dsc00547dsc00534


Amalie og Charlotte sin bursdag

Var utrolig koselig i bursdagen i går! Først spiste vi pølser, og satt å snakka alle jentene. Var skikkelig koselig å se alle igjen, mange jeg ikke har snakka med på lenge. Etterhvert kom det noen flere folk, og noen ble i veldig godt humør^^ Det var jo koselig. Ble kjent med noen nye folk, og det var også koselig. Så alt var egentlig veldig koselig i går. Nevnte jeg at det var koselig?
Lovise og jeg bestemte oss for å ta halv 12 bussen hjem, og etter vi hadde gått langt inni skogen, for å komme oss til bussen måtte vi stå en stund å vente. Det var kaldt nok for å si det sånn. Endelig kom bussen, med mange halvfulle ungdommer som skulle innover. Var masse bråk og skravling. Lovise og jeg var egentlig bare slitne og veldig trøtte, så ble ikke så mye snakking på oss da. Var deilig å komme seg av bussen, og ble henta av pappa. Var så trøtt når jeg kom hjem at jeg bare gikk rett opp og på rommet mitt. Ble litt msn og blogg før jeg sovna da.

Hva gjorde du på lørdag?:) 

n8131576679013083668n8131576679013104091n8131576679013329191

PUMP IT UP^^

Haha, noen ganger tror jeg at jeg er helt rar. Sitter hjemme alene og har musikk på høyeste volum, og synger for harde livet. Danser og tuller rundt. Helt alene. Haha kan ikke annet enn å le av meg selv, er jo utrolig deilig og morsomt da ; - D 

Vet det er andre enn meg som tar av litt av og til. Eller? ;- D

Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,
Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,

Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,
Don't you know, pump it up,
You got to pump it up ?(repeat many times)

It's not so long ago,
That the sound hit the Nation.
Every Saturday night,
On your favourite Radio.

And the Party's jumpin', Yeah
And the vibe feels so strong.
Throw your hands in the air,
Lift your head up high,
You know you got to sing along.

Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,
Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,

Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,
Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,

It's not so long ago,
That the sound hit the Nation.
Every Saturday night,
On your favourite Radio.

And the Party's jumpin', Yeah
And the vibe feels so strong.
Throw your hands in the air,
Lift your head up high,
You know you got to sing along.

Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,
Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,

Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,
Don't you know, pump it up,
You got to pump it up?

Got the feeling,
What?s the name of the jam
Say I can feel it,
You know you can
I?ve got my groove on
and I?m ready to go
Check out my right girl,
But don?t touch my radio

Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,
Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,

Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,
Don't you know, pump it up,
You got to pump it up?

And make me feel good
feel so good
And make me feel good
feel so good
feel so good
and what's the name of the jam
Say I can feel it,
You know you can
I?ve got my groove on
and I?m ready to go
Check out my right girl,
But don?t touch my radio

Don't you know, pump it up,
You got to pump it up,
Don't you know, pump it up,
You got to pump it up?

Ha en SUPER lørdag :]

Scary drømmer og bursdagsfeiring

HEI ALLE MINE SØTE,SMÅ, NYDELIGE LESERE! (haha)

I går løp vi 3000 meter på skole, grusomt. Neida, men det var ikke gøy. Lang dag på skolen, og måtte være igjen med gruppa for å skrive med på hørespillet vårt, som jeg tror blir bra ;D
Amalie og jeg tok bussen hjem i halvsju tiden, og jeg rakk akkurat bussen til pappa. Er så lei av buss og stress. Spiste taco når jeg kom hjem, og sovna på sofaen i 9 tiden. Haha fredag kveld, er jeg alltid like trøtt. Fant senga i søvne halv 11 eller noe. Jaa jeg sovna med en gang. 

Bare meg som er sliten fredag kveld? :P

Jeg har syke drømmer fortiden, og det skremmer meg. Skjønner ikke hvor det kommer fra, og nå har jeg hatt samme drøm to dager på rad, bare at i natt hadde jeg med en fortsettelse. Er det ikke slik at folk sier drømmer som gjenntar seg, en dag vil skje? Hvis denne drømmen skjer i virkligheten, nei da skyter jeg meg selv.
Til morgenen i dag våknet jeg første gang skikkelig tidlig, og tenkte jeg måtte på skolen, og det var egentlig utrolig digg. For da kunne jeg bare legge meg igjen, og sove lenge:D

Drømt noen skikkelig scary drømmer?

Dro innom byen en tur før pappa kjørte meg hjem, for i kveld er det bursdag for jentene mine. Jeg gleder meg skikkelig, har bare ingen aning om hva jeg skal ha på meg.  Tror det blir en utrolig koselig kveld, og mye godt humør ;D

olga012totusenogsyvogtotusenogtte002
Gratulerer med dagen mine to nydelige jenter ♥

Gleder meg til å feire bursdagen deres:D


Blogg

Okei, jeg blir så irritert når jeg ser det har vært folk inne på bloggen min, og er mange som ikke er flinke til å legge igjen kommentarer eller sier det de mener. Sånn ser jeg det er på mange blogger! Er jo veldig gøy når folk gidder å kommentere bloggene til hverandre. Det er jo da man også blir bedre. SÅ folkens, når dere tar dere tid til å lese en blogg, så har du vel også to minutter til å skrive en kommentar? Vet alle bloggere blir glade for kommentarer:)

Er du flink til å kommentere innlegg på blogger?

SLAPP AV

Kjenner det er utrolig deilig å være hjemme igjen, etter noen dager borte, og mye stress. Merker at mamma syns det er koselig at jeg er hjemme, siden hun sender meg medling og spør om jeg kan komme hjem tidligere og sier hun skal lage lasagne til middag, og hun vet det er noe av det beste jeg vet. Bare at i morgen skal jeg på farta igjen, skal nemmelig til pappa i helga, og da må jeg pakke i kveld igjen. Blir gal av den pakkinga. Er så mye stress.
Må du pakke ofte?

Når jeg satt å spiste nydelig middag i stad, satt jeg å tenkte på hvor deilig det var at stressende uke var ferdig, og hvor utrolig deilig det var at jeg ble ferdig med norskstilen og levert den. Det jeg hadde glemt... var... at vi skal ha sånn løpetest på skolen i morgen. Huff jeg hater løpetester. Ønsk meg lykke til ! Etter middagen la jeg meg med min bærbare pc og spilte 4 på rad med Tomas. I dag beviste jeg virkelig at jeg hadde blitt bedre enn han. Stakkars gutt:(  Stillingen endte opp med 9-7, etter ledelse 6-1. Hehe sorry Tomas(A) Lært det av deg you know! Jeg må bare si at Tomas er utrolig kul, og at jeg digger å snakke med han! Jeg er heldigere enn deg, siden jeg har Tomas:)
connect42players

Dagens gode gjerning; Var med på "åpen dag", sier det er en god gjerning, siden jeg vet mamma ble glad pga det. hihiihihihihihihiiii engleeebarn, neida.

Har dere hatt løpetest på skolen, og gikk det bra?

Jordbærpikene og "åpen dag"

logojorbarpikene
Idag etter skolen dro vi en gjeng med jenter til den nye cafeen jordbærpikene, siden Amalie søta har bursdag i dag. Det var veldig hyggelig, og det kom en del jenter, både fra klassen og de andre vennene våre. Var veldig koselig der, og så ut som det var mye god mat og drikke der. Jeg for min del kjøpte ikke noe, siden jeg ikke orket noe. Var noen av jentene som kjøpte en kakao, som så veldig deilig ut. Her har du bilde og en liten oppskrift, hvis du vil prøve å lage en selv.

ukebilder8feb
Hot Valentine Sjokolade
Ingredienser:
1 cl kanelsirup                                                                                 
2,5 dl varm sjokolade
2 cl espresso
Chili / tabasco

Fremgangsmåte:

Bland sjokolade, kanelsirup & espresso i en kopp.
Toppes med krem og finhakket chili / noen dråper tabasco.

Du klarer vel ikke motstå denne fristende kakaoen her?

Jeg kunne ikke være så alt for lenge, fordi mamma så veldig måtte ha meg med på "åpen dag" på skolen til lillesøstra mi. Derfor måtte jeg droppe treninga i dag, fordi jeg dro på cafe også. Måtte opp å hente den j* store bagen, og jeg måtte slepe den etter meg ned til byen igjen, føler meg skakk og har helt vondt i skuldrene. Overdriver ikke engang. Møtte Aase Marie, og det er utrolig lenge siden jeg har sett henne, så jeg ble skikkelig glad. Vi tok bussen sammen hjem, og snakka om alt og ingenting. Jeg må nok engang klage på bussene, det er jo helt på trynet. Der sitter vi, full buss og varmeovnene på fult. Det verste er at det ikke er sjaførene som styrer det, men en sånn sentral. Kom endelig frem til skolen, og var fullt av folk der, møtte heldigvis Fredrik, så sto å prata litt med han en stund, før jeg møtte mamma og kjæresten, og vi gikk inn i gymsalen. Var rart å være der igjen, der jeg har gått i 7 hele år. Kan ikke engang nevne hvor mange av mine gamle lærere som kom bort å spurte hvordan det gikk, og hvem skole jeg gikk på. Var jo litt koselig og da.
Da lillesøstra mi måtte opp å spille gitar, noe hun absolutt ikke ville, kosa jeg meg. Var gøy å se. Haha, hun satt å så surt på meg, og hun sikta på meg ja. Jeg er så snill.

dsc00443dsc00446
Søstra mi med hvit genser^^   Måtte kjøpe lodd sa mamma^^

Jeg hater loddtrekning. Jeg blir så nervøs. (lol) Jeg har alltid pleid å ha flaks, når det gjelder å vinne, men i dag vant jeg ikke. Ikke at det gjorde så mye akkurat, er over det der nå^^ Men jeg må si jeg var et tall unna, hele to ganger! Når vi skulle hjem, var jeg så glad fordi jeg tok det som en selvfølge at mamma hadde tatt med bilen, er jo et lite stykke hjem, for ikke å nevne den lange oppoverbakken som jeg hater. Når mamma sa hun ikke hadde med bilen...arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrg. JEG HADDE FORTSATT MED MEG DEN DRITTBAGEN!  Åh jeg hater den over alt på jord. Når jeg endelig kom hjem sto pus og ventet på meg på trappa, og jeg var endelig hjemme etter jeg har vært på flyttefot i noen dager. Deilig å være hjemme igjen:)

Hva har du gjort i dag?

PARFYME

Her om dagen la jeg jo ut et innlegg om parfyme, så nå tenkte jeg å legge ut bilder av de to parfymene jeg bruker mest. Jeg syns hvertfall de to er veldig gode.

bossfemmebritneyfantasybottleany
      Hugo Boss Femme        Britney, fantasy

Noen som bruker samme?
Hva syns dere om de to parfymene?

Sweet sixteen baby :)

I dag har min kjære, søte, pene, nydelige, hotte, snille, hyggelige, omtenksomme, greie, morsomme, flinke, heite, sjarmerende, smilende, latterfulle, og perfekte bestevenn bursdag<3

GRATULERER MED DAGEN AMALIE <3
Jeg er utrolig glad i deg<3


Veiledningstime, spinning og norskstil

I går etter skolen måtte jeg fortsette å gå rundt med den sykt store og tunge bagen jeg måtte ha med meg. Gikk rundt for å prøve å finne noe jeg trengte til treninga, og fant det til slutt. Følte jeg blei helt skakk etter å ha gått med den, og da jeg endelig gikk opp til de jeg skulle sove hos, hadde de ikke kommet hjem enda, og jeg måtte sykt på do, så jeg løp ned til byen igjen. Haha. Tro meg, jeg lot bagen stå igjen utenfor døra. Når jeg kom meg på do, var det ingen andre der, og jeg fikk helt panikk da jeg hørte det kom en snakkende mann inn som også skulle på do. Jeg trodde jo selvfølgelig jeg hadde gått feil og gått inn på guttedoen i stedet. Så når jeg hørte han gikk inn på en do, løøp jeg ut, og vaska henda, og da hørte jeg det kom noen inn, og jeg bare så en helt annen vei og løp ut. Fant heldigvis at det var jeg som hadde gått riktig, og han feil. Gikk "hjem" igjen, og dro rett ned til treningsstudioet. Der varma jeg opp, og etter det snakka jeg med hun dama som skulle hjelpe meg, og hun bestemte et opplegg jeg skulle følge hver gang jeg trente. Viste meg apperatene, og jeg kan vel ærlig innrømme at det var noen jeg ikke skjønte, og måtte spørre om hva jeg skulle gjøre. Haha, men jeg tok det inn etterhvert. Bestemte meg for å være med på spinningtime etter veiledningstimen, og når jeg kom inn i rommet var det allerede ganske fult. Hun viste meg jo selvfølgelig plassen jeg kunne sitte, og tror du ikke hun satt med helt foran, midt i? Åjoda, der satt jeg, helt foran, midt i og skulle være med på spinning for første gang. Yay!  Var faktsik utrolig gøy, skikkelig bra musikk og hun pusha skikkelig bra, sånn at jeg bare ville fortsette. Var tungt da, men ble bare moro, pga musikken og trenern.
spinningjpg


Sliten gikk jeg "hjem" etter to timer med trening, utrolig deilig. Hoppa i dusjen, og var der nok alt for lenge. Satt barnevakt, da hun jeg sov hos dro på kino. Der satt jeg, i sofaen og skulle begynne å skrive norskstil. Hadde rett og slett ingen tanker, og mye bedre at jeg måtte starte helt på nytt fordi jeg ikke hadde internett og det jeg hadde skrevet lå på its. FIkk skrevet ned noen ord, på hele 1 side, og klokka var 22.00. Jeg var så trøtt at jeg rett og slett gikk å la meg. Det var deilig rett og slett.

vekkerklokkemedhavfrue

I dag slo jeg av vekkerklokka klokka 07.00 og skulle bare ligge i to minutter til, før jeg skulle dra meg opp av senga. En halvtime fikk jeg en hånd i trynet, og " Susanne, nå må du stå opp". Hadde selvfølgelig sovna igjen og svet en halvtime ekstra, og jeg hadde 10 minutter på meg til bussen kom. Fikk bare slengt på meg klærna og løp ned til VKT. Så ut som et bomba horehus. Gikk så fort jeg kunne fram til nr 12, der bussen skulle være, men den var jo selvølgelig ikke der, og jeg bare ååh. Ingen rundt meg jeg visste skulle ta den heller, så ringte Amalie, og de var heldigvis på Narvesen, så den hadde bare ikke kommet enda. Sto å skalv, og så ut som jeg hadde grini når jeg møtte de. haha jeg lo av meg selv, og egentlig veldig glad for jeg ikke kunne se meg selv.
I dag har vi jobba med hørespillet vårt, og det er faktisk veldig gøy. Vært i kantina med Lovise søta, og sett en blind gutt(?) som vinka til en person, hm. Vet ikke om han er blind jeg? Han gikk med sånn blindestav hvertfall.

Etterpå skal jeg være barnevakt for Emma Li, og jeg gleder meg som vanelig:) Hun er så utrolig søt, og når jeg bærte henne inn på sitt eget rom når hun sov i går kveld, tenkte jeg over hvor utrolig nydelig hun er. Elsker småbarn jeg:)

Susanne i dag: Olabukse og lang, svart hettegenser. Som sagt, ser ut som et bomba horehus

Dagens gode gjerning: Være barnevakt. Kan si det er en god gjerning, sier vi. Siden da får mammaen dratt på jobb og jobba. Haha.

Er du glad i barn?  :]

Mandag

Sitter på skolen, og har magasin. Skal lage et jentemagasin, og jeg sitter nå å finner ut om sesongens nye parfymer. Noen ideer? :)
Følte jeg har vært på flyttelass i dag, har gått med en sjukt stor bag, og bustete hår. grunnen til den store bagen skal du få høre her; i dag skal jeg på trening seint, så jeg sover over hos noen i Tønsberg fordi jeg ikke orker å dra hjem, så derfor må jeg ha med meg tøy til trening, og også til i morgen. Må også ha med meg masse bøker, og så skal jeg også sove der i morgen, for da er jeg barnevakt der.  Det betyr at jeg må ha med meg tøy til det også, og et sett til med treningstøy fordi jeg skal på trening på torsdag. Må også ha med meg meg pcen min og hele pakka, fordi jeg sliter. Har masse lekser jeg må få gjort, og jeg sitter fint i det! Gleder meg til denne skoleuka er ferdig. Nå skal jeg jobbe videre med parfymesiden min.
 
Hvem parfyme bruker du? :)

USA08<3

Her er noen bilder fra turen, min livs beste tur! Savner deg Hannah<3

usa08 004usa08 009usa08 010
usa08 082usa08 106usa08 066

Tok utrolig lang tid å legge ut bilder, så jeg orker ikke mer akkurat nå. Dere får sikkert se
flere en annen gang, men som sagt. Den turen var fantastisk. Angrer ikke et sekund!
Gleder meg til du kommer på besøk Hannah, savner deg masse, masse <3

Gosh

I vårt hus, bor det kun tre jenter. Mamma, lillesøstra mi og meg. Av og til er det dødsdeilig, men av og til blir jeg gaal. Sånn som det var i dag, ved middagsbordet. Hadde bare lyst til å skrike høyt ut! Det var helt stille, under HELE middagen, skikkelig dårlig stemning av en eller annen merkelig grunn. Jeg klarer bare ikke det. Bahh, alltid får alt meg til å få dårlig samvittighet. Føler alltid at det er jeg som har gjort noe galt, derfor setter jeg meg på rommet mitt, også får jeg dårlig samvittighet for det også! Er ikke alltid like lett å være tre jenter, men det kan være UTROLIG koselig noen ganger også!

Sitter å skal skrive norskstil, som skal handle om sannhet.  Jeg klarer bare ikke å sette meg ned å fortsette, har ikke peiling hva jeg skal skrive om. Har noen ideer, men får de ikke ned! Menmen, blir vel ferdig med den her og etterhvert :D

Jeg blir gaaaaal, jeg klikker i vinkler snart, nå går alt til helvete, selvom jeg er i dritgodt humør og er skikkelig glad, så er jeg så j* sur pga noe annet!!!!!!!! Nei men nå skal jeg slutte:)


Tannlegen

Haha, har nettopp kommet hjem fra skolen og tannlegen. Gjorde ikke en dritt på skolen i dag, vi satt vel egentlig bare å snakka i hele dag, også måtte jeg på den andre skolen og ta sånn bilde til skolekortet mitt. Ble sikkert helt rævaa bilde, som vanelig. Lovise og Sarah fulgte meg da, det var koselig gjort jenter :D Etter det måtte jeg dra, siden jeg skulle til tannlegen, fant omsider frem, siden de hadde bytta lokaler. Kommer inn til en glisende tannlege, og kommentaren: "så fancy du var i dag da, Susanne!" Haha. Han var virkelig festelig i dag, og kom med noen gode kommentarer. Viste meg statue av hvordan tennene mine var før, og jeg er virkelig fornøyd med hva den reguleringen har gjort! Han sa jeg hadde vært flink jente og gjort som jeg skulle. (A) Ca 2. min etter at timen min egentlig skulle begynt, var jeg ute av bygget igjen, og nå har jeg INGEN flere timer igjen sa han, skal bare tilbake en gang, men da måtte JEG ringe HAN. Haha.

Dagens gode gjerning: Hjulpet mamma med middagen, og dekt på/av.

Susanne i dag: Tights, stripete, lang t-shorte, lilla hettejakke, perlekjede med masse farger jeg har 
                         laget selv, svart  klokke, rosa neglelakk, stripete nike sokker, bånd i håret :D

Susanne er glad i dag:D

.

.

Søndag-

Tid for søndag. Jeg liker ikke søndag. Søndag er kjedelig.

Dagen starta med at jeg fikk høre noe veldig hyggelig på msn,som gjorde at jeg fikk en god start på dagen, det var koselig:) I dag var jeg alene hjemme på dagen, så fikk jeg besøk en liten tur, veldig koselig, og jeg ble kjent med den lille hunden Malin, hihi. Bilder lenger ned. Så tok jeg 2-bussen inn til Tønsberg, hvor jeg meldte meg inn på treningsstudioet,, så nå er jeg bundet til ett helt år. Endelig. Sinnsykt kule folk som jobber der hvertfall! Ble henta av mamma og de, som kom fra håndballkamp. Lillesøstra mi hadde spilt og vunnet 23-3, og jeg fikk vite av min stolte mor at søstra mi hadde satt inn 15 av de måla. Wow, hun er god jo. Har dessverre ikke fått håndballskilsa sine fra meg. Haha. Stolt av henne da vettu:D Så var vi i Larvik, i bursdagen til Vetle, og jeg tror folka likte kaka mi, den ble hvertfall borte.  Så reiste vi hjem.

Har tenkt til å begynne med noe nytt, skal nemelig begynne å skrive; dagens gode gjerning, for hver dag som går.
I dag er min gode gjerning: Sendte melding til en jeg vet er ganske ensom, og som jeg vet blir veldig glad for at noen sender han melding.

Oss og søte lille hunden Malin :]]
cecpbesk 007cecpbesk 004cecpbesk 009
cecpbesk 011cecpbesk 008cecpbesk 003

Hva er din, dagens gode gjerning? :)


Roooot

Jeg er ekstremt rotete, spesielt når det gjelder ledninger og sånt. Har enda ikke fått lagt inn bildene fra USA turen, som var i sommer. Jeg som alltid pleier å legge inn bildene med en gang, men jeg har bare ikke fått surra meg til det, og nå leter jeg etter den j* ledningen så jeg får overført bildene til min kjære data.

Noen andre som er ekstremt flinke til å rote?

Slækk

Vi våknet ca halv ett i dag, og vi bare lå der. Ingen av oss som orket å stå opp, så det ble til at vi bare lå der å snakka og hørte på musikk. Nå for tiden er det R.kelly - Im the world's greatest som er den beste. Plutselig var klokka tre, halv fire. Vi bestemte oss for å dusje, og fikse oss og etter det spise "frokost". Ingen av oss som klarte å bestemme oss for hva vi ville ha, så vi gikk i butikken. Der ble vi enige om å ha pølser til frokost! Haha, så vi kjøpte ostepølser og lomper, og det passa jo bra, siden det var pølsefest, og hele 50% avslag på pølser! Woooho  xD
Når vi gikk hjem igjen, begynte jeg å fikse med noe vi hadde kjøpt, og jeg sa den var mongo, og plutselig gikk jeg nesten på en dame fordi jeg var så konsentrert, og jeg begynte jo selvfølgelig å le. Derfor fikk Silje helt latterkrampe, fordi jeg plutselig hadde helt mongo latter, hørtes ut som jeg ikke fikk puste. Også fikk hu sånn latter og plutselig. Må ha vært noe i lufta. Sier vi.
Når vi kom hjem stekte vi pølser, og vi begynte å spørre hverandre om hva vi likte og ikke, og da kom denne morsomme greia frem som gjorde til at vi bare lo, og lo og looo!
Susanne: Liker du fårikål?
Silje: Ja
Susanne: Okei
Silje: Men jeg syns litt synd på lammene da
Susanne: Syns du synd på pølsene og da eller?


Silje knakk helt sammen, jeg mente jo selvfølgelig grisene, tenkte bare liitt feil, men ja. Vi har dårlig humor. Hva så? :) Utrolig morsomt hvertfall!

Lagde iste, spiste og så på tv, så måtte SIlje reise hjem. Var koselig å være med henne! Digger henne altsåå!
Så kom mamma og de hjem, og jeg var så sliten at jeg bare holdt meg hjemme idag, og jeg lagde kake til Vetle, siden han har blitt 16 år. Ellers bare sett på tv, og ikke gjort noenting! Deilig av og til.
usa08 313

Kattepusen min er søt.
bilde0mj2silkehaha

Fredag: Forsovelse, skrekk og gutter som ler

I dag forsov jeg meg for første gang på videregående. Jeg som har 0 fravær fra før av. Våknet hvertfall fem minutter før bussen min skulle gå, og jeg skjønte ikke en dritt. Lå bare å stirra på klokka, for det var noe som var feil, som jeg ikke skjønte. Hadde ikke høørt klokka en gang.  Tenkte bare, faen nå rekker jeg ikke skolen. Jeg som hadde hatt klokka på over en time før, siden jeg måtte pakke gymtøy, bøker, klær til etterpå, dusje osv. Rakk heldigvis den bussen som gikk en halvtime senere, og vi kom rett til den flotte lange køen ved kjøpmannskjær, som til morgenen i dag begynte på midten av brua. Gud og irriterende. Enda mer irriterende når det kom en på sykkel, og bare gliste skikkelig når han sykla forbi. Lyste loser i panna hans. Kom hvertfall fram etterhvert, og jeg kom rett inn i mattetimen. Yey. Så hadde vi to timer kjedelig engelsk, etterfulgt av to timer gym, hvor vi var ute i skogen og løp, og hadde to-og-to fotball. Amalie og jeg var jo...eh.. drevene(A)  Etter det hadde vi to timer med media, men siden gruppa vår var ferdig med avisa, sammen noen andre, hadde vi ingenting å gjøre så vi fikk gå litt tidligere også. Hadde en utrolig morsom busstur hjem, og jeg tror folk på bussen følte de fikk gratis underholdning. Haha, kan ikke annet enn å le. Oda, Haley, Amalie og meg hadde jo helt latterkrampe fra Horten til Tønsberg, sånn ca.
Tok bussen til pappa, fiksa meg og ble kjørt til Tønsberg igjen, der jeg møtte Silje. Så dro vi ned til kinoen og venta på om vi fikk plasser ved siden hverandre eller ikke. HELDIGVIS fikk vi det :D Var sykt mange folk der, som også skulle se fritt vilt 2. Var helt fult. Jeg ble sittende ved siden av en famile på fire. (sjokk) Og Silje fikk en engelsk gutt og noen til. Filmen var rimelig skummel, men jeg var ikke verst. Folk hylte jo ikke litt høyt da. Haha. Var faktisk endel humor i filmen, men jeg fikk meg ikke til å le. Klarer ikke å le når jeg ser skrekkfilm.  Hjalp ikke akkurat at det satt to gutter bak oss som satt å lo hele tida, vet ikke om det var pga alle de dumme ideene til Silje og meg, eller om det var av fimen. Da må de hvertfall ha ledd av alt. Ble rimelig irriterende etterhvert. Jeg syns filmen var ganske bra jeg, unntatt noen få ting. Var hvertfall skummel. Etter filmen tok vi bussen hjem til meg, etter å ha sittet ganske lenge å ventet på bussen. Vi var ganske trøtte, så vi sov litt vi. Etterhvert kom det flere kjente på, og vi brukte tiden til å fortelle om filmen, og alt som hadde skjedd på den. Koselig busstur :) Når vi kom hjem, bare slappet vi av og snakka og tulla, før vi la oss ca. 03.00. Var utrolig koselig å være med Silje igjen, hun er så herlig!

Søte Silje som sover på bussen, ikke snakk om å lene seg inn til vinduet eller noe her nei, når man mener sove, så mener man sove. Selvom man er på bussen eller ikke.
dsc00410


Hva syns du om Fritt vilt 2?

Skjønn unge!

http://www.youtube.com/watch?v=d1nFxJfQOw8&feature=related

Gå inn på den linken der, hun er nydelig:D

Babybilder!

I går satt jeg og så på bilder fra "gamledager", når jeg var liten. Herlighet og morsomt det er. Fikk meg en god latter skal jeg si dere:D Så her er noen babybilder av meg! wohoo!

bbabybaby3

SKREKK!

I morgen er det premieren på "Fritt vilt 2", og den skal Silje og jeg se. Haha fikk melding av henne i stad: " Vi har to billetter kl. 20.30 rett bak hverandre i salen:P "  Snakk om fullt da, så vi satser på at det er noen som er litt snille eller noe, ellers må vi sitte bak hverandre. Jeg kommer til å være livredd, mildt sagt! Grugleder meg jeg altså:D

frittvilt28581161604923

Noen andre som gleder seg? :D

Vanelig torsdag

I går var jeg som sagt barnevakt, noe som var utrolig koselig. Jeg elsker den jenta, hun er bare helskjønn. Er så sikker på at jeg skal adoptere en unge når jeg blir voksen.


Hvertfall, i dag fikk jeg sove lenge, tenk helt til klokka sju. Det er så utrolig deilig det, å sove en time lenger den ene dagen.  Rusla ned til bussen litt over halv åtte, for de bor nesten rett ved. I dag var det bare vanelige fag, men sluttet klokka ett, og det var deilig. Fikk tilbake min første matteprøve på vgs og greier, men siden jeg begynte på Horten rett før prøven, og jeg ikke hadde samme bok ogsånt, gikk det passe dårlig. Etter skolen dro jeg å trente, også møtte jeg Maria og Emelie en liten tur i byen, før bussen min gikk. Var koselig å se dere igjen søtiser!
På bussen kom heldigvis Urd på, og til tross for en utrolig varm buss, var det en koselig busstur. Satt å prata, og Urd fulgte meg i butikken etterpå, fordi jeg skulle kjøpe inn og lage middag i dag. Bestemte meg for å lage pita jeg, siden det er så godt! Middagen ble god, og nå sitter jeg å forbanner meg over den dritt tven! Etter vi måtte bytte til sånn boks, hender det det ikke er signal, og det har skjedd veldig mange ganger nå. Jeg klikker rett og slett! Når man setter seg ned for å se et program, også funker det ikke. Arg! Først var det bare TV2, men nå er alt bare svart
Noen andre som har det sånn eller?

torskpita100108
Pita er godt, noen andre som syns det? :))

Stress

Tenkte at jeg skulle stå opp i god tid i dag også, fordi jeg måtte pakke bøker, treningstøy til i morgen og overnattingstøy. Måtte jo også ha tid til å kle på meg, sminke meg og lage mat. Orka ikke noe stress på morgenen i dag. Når jeg var helt ferdig, hadde jeg god tid enda, yesss! Haha, så jeg satt meg å lagde ferdig resten av kjedet som jeg ikke ble ferdig på i går. Wohoo da kunne jeg bruke det i dag, det var stas. Neida jeg bare tuller. Nå sitter jeg på skolen og lager en avisside, siden det alltid er så masse dataproblemer, har brukern mitt vært sperra i laaang tid, så alt jeg hadde laga ble sletta, men nå har jeg fått låne en annen bruker, og jeg ligger langt etter! Har kommet ganske langt nå da, men det blir sikkert superdårliig. Slutter halv fire i dag, så har jo endel tid. Etter skolen er det rett opp og være barnevakt. Syns det er koselig jeg, hun er jo verdens skjønneste unge :) Også skal jeg sove der, og drar rett derfra og til skolen dagen etter. Det er deilig, for det er rett ved vkt, og da kan jeg sove leenge:)
Men nå må jeg fortsette å jobbe, blogges:)

Tirsdag

Hadde vekkeklokka på 05.20 i dag, og jeg gruet meg til vekkeklokka skulle ringe. Overraskende nok var jeg oppe av senga litt før halv, og ferdig i dusjen kvart på 06. Når jeg kom ut var det HELT mørkt, wow høsten kommer å tar oss. I dag har jeg vært på skolen, trena, spist kyllingsalat på brygga  med mamma og noen folk, henta tinga mine hos pappa, tatt bussen hjem, lagde mat til søstra mi, så på tv, og ikke no. Sånn ferdig for i dag. Sorry jeg orker ikke skrive noen lange greier i dag. Btw, mamma mobba meg under middagen i dag, at jeg sier "sånne greier" hele tida, men det er vel ikke sant? Jaja, natta:)

Sant nok.

23

Tusenfryd bilder

n57488008744052528399n57488008744052373711

Bah, gosh

Å guuud. Er det mulig. Sitter her sliten og drittlei. Tenker over alle tragiske mennesker det finnes her i verden, og hvor utrolig kjedelig det er å slutte halv fire på skolen. Og deretter to tomer på den fuckings bussen! Ikke at det var så aller verst i dag, for det var ingen jeg kjente på bussen i dag, og den var ikke stapp full. Unnskyld, men det var litt deilig at det ikke var noen kjente der i dag(A) Overhørte en samtale med to gutter på min egen alder. Det startet med at han ene spurte om den bussen her gikk helt ut til Hvasser, og jeg tenkte; herregud er det virkelig mulig, det er en halvtime unna dere. De fortsatte med å si hvor utoooolig langt det var, og han ene hadde til og med hvert der en gang:O Helt sykt da. Vært på Hvasser liksom. OG visste du hva eller? Det var en butikk der ute og, som var oppe fra 10-16 på søndager! woooow! Jamen er det lov da? Ja, fordi det bare er turister der, så derfor fikk de ha åpent på søndager og. Tenk da, da kunne vi kjøpt øl der på en søndag. Sykt da. Også lo de. Hørtes jo ut som de snakket om et sted på andre sida av jorda. Ja, kan være enig i at Hvasser er passe øde, men herlighet det er da måte på. Resten av turen satt jeg å hørte på musikk og sov, tenkte på han som jeg tenker på hele tida, og som jeg bare begynner å smile av når jeg tenker på han. Samtidig som jeg er så utrolig glad, er jeg så utrolig lei. Lei av visse personer som bare må ødelegge, og ikke klarer å stå for det de sier. Men de får bare fortsette å være falske, jeg orker ikke bry meg med det mer.  Går bare utover dere selv til slutt uansett. Ferdig med det. Satt nettopp å så på Top model, og 71 grader nord, alt går jo samtidig på mandager jo. Var mange rare bilder der i dag, og jeg skjønner ikke hva hun Frøydis eller hun gjør der, syns ikke hun passer der, men det er min mening. Jeg går for Mona Lisa og Goshia eller hva hun heter!
Nå tenkte jeg å legge meg snart, sykt sliten. Ha en fin kveld:)


Fritt vilt 2

Kom på at det er premiere på Fritt vilt 2 på fredag, og Silje og jeg skal nemmelig se den på KINOO, gud som jeg gruer meg! Kommer til å være livredd.

Noen andre som skal se den på kino?

fritt20vilt202


Girlpower

Vært litt av et nervevrak i går ja. Men det er hemmelig. Så hysjhysj:) Amalie og Charlotte kom og vi lagde taco sammen, det var koselig! Alltid like koselig det. Vi spiste, og pappa tulla som vanelig xP Noen ganger blir jeg flauu. Etterpå kjørte han oss inn til byen, og søtisene mine dro på fest, og jeg dro på kino. Det var hyggeliiig :)

I dag har jeg vært på tusenfryd med jentene mine. Møtte dem i byen kl 10 og pappa kjørte oss inn. Først dreiv vi å sto utenfor bilettgreiene leeenge, for å prøve å finne ut hvordan vi skulle gjøre det, fordi vi hadde to, to for en billetter, også fikk vi plutselig en gratisbillett. Så vi sto å liksom skulle finne ut av det da, men så kom det heldigvis en reddene engel og spurte om vi ville ha tre gratisbilletter til , så da ordna jo det seg:) 
Når vi kom inn tok vi først de huskene, og etterhvert speed monster. Aldri hørt noen hyle så mye. Sikker på at man kunne høre det på andre siden av jorda. Vi satt selvfølgelig helt først, og Karoline fikk helt lættis etter den var ferdig, morsomste jeg noen gang har vært med på. Vi andre klarte jo ikke å la vær å le :P
Etter vi hadde tatt noen til, satt vi oss og spiste, og satt der ganske lenge, satt å hørte på to jenter som dreiv og diskuterte om hun ene var jomfru eller ikke. Det er jo også noe å diskutere høyt for alle som sitter der. Haha. Bare satt og tulla og tok masse nydelige bilder! Såå, etter en lang stund, gikk Karro, Amalie og jeg for å ta de hestene som går ruundt og rundt i en sirkel, og jeg kan tenke meg vi var søte. Ut fra denne turen kom det masse søte bilder og en sjukt morsom film, hvor fokuset kom på hu lille jenta som satt foran oss og rei. Hahahaaaa. Trenger ikke å gå mer inn på det.  I så fall. Etter det henta vi lottiepottie, og tok tømmerrenna, og da begynte det å regne. Plutselig var det fine været borte, og vi begynte såvidt å bli våte. Dette var starten på fire klissvåte jenters tur. Tok masse flere karuseller og berg&dalbaner og alt som var å ta, bare med litt våtere og rettnedhengende hår. Begynte å bli kaldt og maskaraen begynte å renne på noen av oss, før vi tok den tre berg&dalbanen, da var vi så våte og sminka rant så sjukt, at jeg er sikker på at vi så ut som fire uteliggere som nettopp var slått til alle sammen. Men vi måtte ta den en gang til, og det er det sjukeste på lenge, var så morro at vi hadde helt latterkrampe! Lottern hadde gått til bussen, og vi måtte løøøøøøpe gjennom hele tusenfryd i plaskende regnvær, og redde for ikke å rekke bussen. Viste seg at vi hadde goood tid, for vi måtte stå alt for lenge å vente på den. Når den først kom, var vi heldigvis ganske langt fram i køen, pga Charlotte, og endelig litt varme. Tok bussen inn til Oslo, og det første vi gjør er å kjøpe kakaooo også videre med tog. Haha vi måtte sitte hver for oss sammen noen andre, fordi det var så fullt, men alikevel en morsom togreise. Folk må ha trodd vi var helt retarda, for når jeg skulle gi Amalie bodylotion, så jeg ikke hvor mye det kom, og det kom visst ALT FOR MYE, så hun spurte han engelske gutten som satt ved siden av henne om han ville ha litt, og det endte med at det var litt flere som måtte ta litt. Og ikke minst når jeg skulle gå inn på do, og jeg åpner døra, og der står Charlotte i bare bhen, og prøver iherdig å få lukket den døra, for hun hadde glemt å låse xP Og jeg begynner å le og der står jeg foran hele vogna og ler, og Amalie og Karoline får jo helt latterkrampe, og det gjør mange av de andre som satt der og. Haha stakkars Charlotte. Så dere. Husk å lås døra etter dere:D Var en sykt koselig tur med dere jentene mine :) Veeeldig god slutt på høstferien syns jeg, håper dere syns det samme :D Selvom det var en iskald og våt tur, så hadde vi det jo veldig hyggelig da, og fikk masse nice bilder som viser det :D Jeg er veldig glad i dere jentetutter! Så nå sitter jeg her og blogger, og spiser nudler. Få i meg noe varmt, fordi jeg fryser enda. Sitter å gleeeeder meg til skolen i morra, som sikkert alle andre gjør også. Nå skal jeg legge meg, ha en fin start på skolen i morgen :)
- Blogges:)

Love?

slef
Susanne er glaaad(A)

Min pusepus:)


Amaliepus og meg! Vi er helt ville aZzZzZzZzZzZzZ <33333333
n57488008739987156263
Jeg er veldig,veldig,veldig,veldig,veldig glad i deg vennen min<3


Høstferie

En uke på ny skole har gått, og jeg føler det har gått bra. Masse koselige folk, og greie lærere. Så var det endelig høstferie. En hellig uke med fri. DEILIGDEILIGDEILIG! Ble hentet på fredag og ble sittende i bilen i ca fire timer. Tre timer for mye spør du meg. Fire timer i bilen med familien, kan bli liiiitt kjedelig, spesiellt med en lillesøster. Menmen hva har man vel ipoden til? Så var det fire dager på hytta, med turer og greier. Det var koselig det:) Mandag dro vi hjem, og fire nye timer i bilen, med noen stopp her og der. ENDA verre å kjøre hjem, etter en krangel som gjorde til at jeg satt å så ut av vinduet hele veien, og ikke sa en dritt. Med øreproppene i å jeg ikke hørte noe av hva noen sa. Var deilig å komme hjem, og ligge i sin egen seng. Det er alltid det beste med å komme hjem. Sin egen seng!
Tirsdag var mamma og jeg en tur hos oldemor, siden hun ble 90 år, og det var sinnsykt koselig! Masse gamle mennesker og meg da. Hehe, jeg syns gamle mennesker er så søte jeg(A) Oldemor er hvertfall den søteste dama jeg vet om! Er sikker på at hun kommer til å bli 100 år, det håper jeg hvertfall :) Senere på kvelden var vi hos Julie, og var en gjeng med jenter der, det var utrolig koselig, siden det er så lenge siden jeg har vært med dem. Var utrolig koselig å se dem igjen.
Onsdag  lå jeg lenge i senga mens jeg så på film, før Rikke og jeg tok bussen inn til Tønsberg hvor vi ble henta av mamma. Var hos Ole Jesper og tante hele kvelden, og spiste taco og sånt. Var veldig koselig det også, siden det er veldig lenge siden.
Torsdag var jeg alene hjemme hele dagen, og det var sinnsykt deilig. Charlotte søta kom til meg ca. halv to, og vi lå å lurte på hva vi skulle gjøre for noe, og vi fant ut at vi bare dro en tur til byen eller noe, også så vi hva som skjedde. Så vi fant ut at vi skulle rekke den bussen som gikk om 20 min, og vi hadde plutselig dritliten tid, fordi vi måtte skifte og sminke oss og rette ut håret og ja, du vet. Så vi fortet oss, og løp ut til bussen, og der kjørte den jo akkurat forbi. Er det ikke typisk, men vi kunne ikke skjønne noen ting, fordi det var noen minutter til den skulle gått, så vi gikk ned på brygga for å sjekke, og da var det selvfølgelig akkurat den timen den gikk seks over, isteden for elleve over. Haha, så vi gikk inn på butikken og kjøpte oss muffins, og satt og venta på bussen: ) Endelig kom bussen og vi dro til byen, spiste, så litt og prata. Var veldig hyggelig. Tok vel seks bussen hjem eller noe sånt, med pizza og smågodt i menyposen og når vi kom hjem ringte Amalie. Jippiiii, endelig varhun kommet hjem fra ødemarka, og hun kom ca en time senere. Vi så på en søtsøt film, og kosa oss. Det var så hyggelig, oss tre jentetuttene: D Amalie skulle ta siste buss hjem, men det viste seg at den ikke gikk alikevel, så hun måtte ta taxi, fordi ingen kunne kjøre. Charlotte og jeg så på enda to filmer til, og spiste pizZzZzZa som nattmat og la oss vel ikke før 4-tida eller noe sånt. Var utrolig koselig kveld, jenter <3
Fredag var en slækk dag, og jeg dro til pappa. Var innom byen og ENDELIG, og da sier jeg ENDELIG, kjøpte internett. Det har jeg ventet på en stund nå for å si det sånn. Også er jeg jo så handyman, at jeg klarte å koble det til og greier og greier, med en gang jeg kom hjem.
Såå langt har jeg kommet i ferien min, og jeg er ikke klar for skole igjen på mandag, for å si det sånn! Har heldigvis to dager igjen, og de tror jeg kommer til å bli helt supre, jeg gleder meg noe helt enormt! VI blogges senere:) Hva er det beste du har gjort i ferien?

Ny skole

På festen på lørdag, var det utrolig morro. Vi kosa oss, og tulla rundt:) SIlje og jeg sov alene hjemme hos meg, og det var skikkelig koselig. Surra på msn, spiste potetgull, og hadde helt latterkrampe. Silje klarte å slippe rømma i bakken, og lå på gulvet og tørka opp, og vi klarte å sovne med pcen foran oss xD Vi la oss vel ikke før halv 5, men ellers greit :)) Våkna halv 11, og la ned pcen, før vi sov videre, og vi våknet ikke før ett eller noe, og vi orka IKKE å stå opp. Vi lå bare å slappet av og spiste potetgull til frokost. Haha. Så når moren til Silje sa at hun kom å henta oss om en time, bare lå vi der fortsatt, og vi sto ikke opp før hun sto utenfor. Haha og da var klokka halv 5 eller noe. Vi ble enige om at vi aldri hadde vært latere. Hilste på foreldrene til Silje, og de var kjempekoselige.  Mamma var jo selvfølgelig kjempeskeptisk til at vi skulle sove hjemme alene, herregud så typisk foreldre. Men nå ser du mamma, det gikk greit det og vettu :) Ble sluppet av i Tønsberg, og tok bussen til pappa. Spiste middag og grua meg til i dag. La meg kjempetidlig, men trooor du jeg fikk sove. Neida, lå bare å tenkte på neste dag, ny skole og greier!

Ble vekt av den jævla mobiltelefonen, det var Amalie som ringte meg ! Hun kunne ikke komme på skolen i dag. WHAT? Jeg ble bare enda reddere, men herregud, jeg klarer meg jo. Ønska henne lykke til hos legen og sto opp, fiksa meg og gjorde meg klar til første dag på Horten vgs. Gleda meg og grua meg på samme tid:D


RSS 2.0
hits