PÅ SYKEHUSET

Tusen takk for mange koselige kommentarer fra dere i går. Setter jeg stor pris på. I går dro jeg til legen, som sendte meg videre til en spesialist fordi han ikke kunne finne ut hva det var og han ville ikke gi meg flere antibiotikakurer nå. Så derfor ligger jeg nå på sykehuset og må hvertfall være her til mandag. Kan det bli kjedeligere? Søte Oda var så snill å kom på besøk i går kveld, så vi lå og så på den superfancy tven jeg har her. Tror tiden kommer til å gå sakte(hvertfall når jeg våkner kl 6 av at de gir med medisiner) Får  medisin gjennom et rør i hånda. æsj. Nå skal jeg sove litt, eller kjøpe meg 100 blader så jeg får tiden til å gå.

Blir derfor ingen blogging i  helgen.

Hadde blitt glad om DU kom på min dør og sa "knask eller knep" i kveld. hehe

Ha en fin helg, og kos deg på halloween :)


DETTE BLIR EN KJEDELIG HELG

I går skulle jeg egentlig ut og gå tur med Andrea og Julie. Men neida, tror du ikke jeg måtte bli hjemme fordi mamma ikke lot meg gå ut? Jeg begynner nemlig å bli syk igjen. (har hatt kyssesyken for dere som ikke vet det). Jeg blir så utrolig frustrert hvis dette ikke gir seg snart. Halsen min er dobbelt så stor som den pleier, for mandlene mine har hovnet opp og lager en stor kul på halsen min. Klarer heller nesten ikke å svelge. Dette betyr at det blir en rolig helg allikevel, selvom jeg egentlig skulle noe både på fredag og lørdag. Så i dag er jeg hjemme fra skolen. Natten var ikke akkurat en av de beste heller. Nå prøver jeg å stappe i meg litt havregrøt, selvom matlysten har forsvunnet helt, mens pus ligger å koser på fanget mitt.

katten 015a

Jeg fryser konstant for tiden. Uansett hvor mye jeg kler på meg og hvor mange tepper jeg tuller meg inn i. Brr.

DISSE MÅ JEG BARE HA

objeaumegaviktorrolf

Jeg var innom parfymeriet i dag, og ble anbefalt to herlige parfymer. De kommer begge fra Viktor&Rolf. Jeg sprayet disse to på hver sin arm, og nå klarer jeg bare ikke la vær å lukte. De er rett og slett utrolig gode, og i tillegg sitter duften lenge. De er begge stilrene og elegante. Dette er to parfymer jeg anbefaler, og jeg skal hvert fall ønske meg en av dem til jul. Blir bare vanskelig å bestemme meg for hvilken.

Har du en av disse?
Hvilken parfyme bruker du?

STEM

Så nettopp at jeg er med i trekningen om vurdering her: http://daimls.blogg.no/1256762266_blogg_vs_blogg.html#comment. Hadde vært veldig koselig om du ville stemt på meg. Jeg må bare si at designet på bloggen min er litt fucka for tiden, men prøver å fikse det så fort jeg kan. 

SE SÅ SØT

I dag skal jeg være barnevakt igjen, for en herlig jente. dsc0015aa
dsc0018aadsc0026aa

Liker du barn?

VANSKELIG Å KONSENTRERE SEG

dsc0005aa
Sittet på skolen siden halv 9 nå, og skrevet filmanalyse. Eller, skulle skrevet. Jeg jobber så utrolig dårlig på skolen. Har kanskje fått skrevet litt mer enn 1 side, og det er det. Blir til at vi heller sitter i kantina med dataene, prater og sjekker facebook. Så blir vel til at jeg sitter å skrive hele mandag kveld. Arg, jeg er så dårlig til å konsentrere meg.

Nå er jeg snart ferdig, så skal ta bussen til byen. Kikke litt, og etter det skal jeg ta bussen til min kjære kusine.


Jobber du bra på skolen?


SMIL OG VÆR GLAD TRALALA

gamlea
Sitter å ser gjennom gamle bilder. Det er så koselig!

Ny uke, nye muligheter!
Det er mandag, jeg har masse energi og bare smiler egentlig. Jeg føler dagene bare flyr forbi uten at jeg egentlig rekker å tenke så mye. Alt går så fort for tiden. I går kveld la jeg meg 21.30 eller no, og bare lå å tenkte på hvor mye jeg gledet meg til tiden fremover. Tenkte på hvor mye jeg ville trene igjen(etter noen måneder uten pga kyssesyken og slik) og at jeg skal begynne neste uke, for da er det 1 november og jeg kan starte på senteret igjen. Jeg har også bestemt meg for at jeg skal begynne å gå/jogge endel når jeg er hjemme. Så i dag har jeg fått med meg Julie og Andrea ut på en laaang tur, og det skal vi gjøre masse fremover. Nå sitter jeg i sofaen etter en varm dusj, og bare koser meg. Er så utrolig deilig å få kommet seg ut! I dag har jeg også vært i byen en stund. Også har jeg spist salat med Odis. Det var kos. Vi satt å pratet om triste ting, og hvor fort ting kan skje. Syns det er utrolig skummelt å tenke på. Men nå skal jeg se på tv. Ha en fin kveld!


Hvordan har din mandag vært?

GJESTEINNLEGG

SUSS, SMASK OG DASK. Neeeei, det er ikke looov
andsussssssa

Helgen har endelig ankommet byen. Det suser i trær og det drypper fra skyene. Det er grått. Susanne skal om få strakser flytte sine ben over til den lille bygda Jevnaker. Der skal hun trippe rundt med sin kjære Andreas. Kos kos kos kos kos kos. Hun sier hun kommer til å savne meg veldig mye og jeg ser at hun mener det.  Med tårer i øynene skal hun pakke sin sekk og vandre mot togstasjonen. Loffer vel og merke. Knaske på en brødskalk og kjenne den friske luften strømme igjennom hennes førsteklasses nesebor.

Susanne liker å gå turer i skog og mark. Plukke bær og gjøre det romantisk for sin kjære. Men også se på en god film. Hun elsker høner og dets dufter. Følg henne på traktorlesbe.com.

Til Susanne: Du får kose deg mega i helgen. I og med at du allerede har forlatt meg sittende her på skolen. Smil og hver glad for dag som går. Se hvor mange venner du får. No one. Hehehehehehehe. Love you<333

En troll kom nettop tuslende ut av sitt lune hi. Han er ikke farlig, bare man går varlig. Jonathaaaaaan what is rubbi'n your belly???T to the rash. Sooo freakin' money

TING OG TANG JEG IKKE VISSTE JEG HADDE

I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi vi har hatt NN-dagen. Vi skal altså tjene inn 300 kr hver. Jeg har vaska og rydda hele badet hjemme, høres kanskje ikke så mye ut, men det var litt av en jobb skal jeg si dere! Vasket både tak, vegger, gulvet og alt som var. I tillegg ryddet jeg opp i skuffene mine, alle smykker, undertøy, sminke osv. Har en skuff der jeg bare har puttet alt mulig rart i, og jeg fant ting fra jeg var liten jo. Visste ikke jeg hadde så mange gjemte ting jeg.

Har en tendens til å bare slenge alt oppi en skuff.
dæl 003
Visste ikke at den skuffen hadde plass til så mye...
dæl 005
Noen av klokkene jeg har hatt, har hatt alt for mange.
dæl 006

6 AV DE BESTE AKKURAT NÅ

Jeg hører på musikk hver eneste dag, og jeg tror som de aller fleste andre at jeg er avhengig av musikk. Jeg sitter veldig mye på buss, og det hadde blitt utrooolig kjedelig uten! Her er noen av sangene jeg liker for tiden.
Hva hører du på?

Karpe diem - regnvær


Erik og Kriss - rundt fingeren


Alicia Keys - no one


Black eyed peas - I got a feeling


Eva Cassidy - Fields of Gold


Matt White - best days

I GÅR KVELD

I går var jeg på fest med Maria og Marte. Det var langt oppå landet.

osloogfest 016a

osloogfest 038

osloogfest 024a

osloogfest 031a

Men det var jo gøy det.

OSLOTUR

I går var vi i Oslo med klassen.

Først var vi på fotokurs i 3 timer
pa140009
Så tok vi toget til Sandvika og var der i noen timer.
pa140006
Spiste på Mc Donalds.
pa140002
Så var det tilbake til 3 timer til med fotokurs.
pa140008

Utrolig koselig tur, samtidig som vi lærte masse.

KLASSEBILDE

dsc0001
Søte Oda på den fine pulten vår. hihihihi

I dag har vi tatt nye klassebilder på skolen. Jeg må si jeg virkelig ikke liker det. Stell deg der, hold armen din der, smil, og der er det gjort. Huff. Også er det det teite portrettet. Må sitte akkurat som fotografen sier. Opp meg haka, rett i ryggen osv osv. Det går så fort, og jeg føler jeg bare står der å smiler falskt. Blir aldri fornøyd med noen av de bildene der.

I morgen skal jeg til Oslo med klassen, hvor vi skal være med på kurs om produktfoto og portrett/fashion. Jeg gleder meg. Jeg syns det er utrolig gøy med foto, og har veldig lyst til å lære mer. I tillegg har vi foto frem til jul, og det tror jeg blir veldig bra.

Fornøyd med klassebildene dine?


NY HEADER

susannesheader

Judith har laget ny header til meg. Tusen takk, veldig søtt gjort av deg. Hva syns dere?

BARE TEIT

pske089
Dessuten savner jeg Hannah alt for mye :/

Jeg hater hvordan følelse jeg har akkurat nå. Jeg vet ikke hva det er, jeg vet bare at jeg er deppa og lei meg. Det er selvfølgelig en grunn, men den orker jeg ikke legge ut om her. Ipoden spiller masse "fin" musikk og jeg ligger i senga med dyna tredd godt over ansiktet. Har bare lyst til å skrike høyt eller slå hodet i veggen. Av og til er bare alt så utrolig dritt. Jeg hater de dagene absolutt alt er feil, og jeg ikke får til noen ting. De dagene det er umulig å se positivt på noe, og bare man ser seg i speilet har man lyst til å ødelegge det som står der. At en ting kan påvirke så mye, er bare urettferdig. Kunne ønske jeg bare kunne stenge det alt fra hodet mitt og tenke på noe annet. Men neida, det er alt jeg klarer å tenke på. Drittdag!

+ og -

- Jeg var i butikken i dag, og vet du hva jeg så? JULEMARSIPAN. Arg

- Jeg fikk dårlig på matteprøven i dag fordi jeg har vært så mye borte.

- Jeg savner kjæresten min

- Jeg måtte bruke 38 unødvendige kroner for å komme meg til skolen  i dag fordi jeg hadde glemt å fylle på busskortet. Ikke noe stort, men det er bare så irriterende.

+ Vi skal til Oslo med klassen på torsdag.

+ Jeg har begynt å øvelseskjøre mye igjen

+ Jeg har masse å glede meg til i helgene fremover

+ Jeg har blitt frisk etter å ha vært syk siden midten av sommerferien. Du aner ikke hvor deilig det er.

+ Jeg har så utrolig herlige venner som alltid stiller opp

Hva er dine + og - for tiden?

DRAR PÅ KINO JEG

Ble spurt om jeg ville være med på kino, koselig. Vi skal se på Vegas, noen som har sett den? Bra film?
vegas
Tro, hat og kjærlighet. Du velger ikke familien din. Du velger vennene dine.

Vegas er historien om Thomas, Marianne og Terje -tre ungdommer som ikke har noe sted å være.

Etter å ha sett sin mor bli banket opp, blir Thomas plassert på et ungdomshjem. Hvor lillebroren hans er vil ingen si, men Thomas har sverget på å finne ham. På ungdomshjemmet møter han Marianne som nok en gang har føkket opp alt, og Terje som virker som han er fra en annen planet.

De tre har en felles drøm, og sammen legger de ut på en reise fylt av tro, hat og kjærlighet -der ingen kommer dit de hadde planlagt, men alle finner hjem.

Syns den høres bra ut, jeg.

SLAPPEAVDAG

Det er søndag, Maria har nettopp reist og det regner. I dag er den perfekte dagen for å kose seg inne med kakao, film og fyring i peisen. Jeg elsker slike søndager, hvor jeg ikke har noen planer, og heller ingen lekser som gjøres.
Hva skal du i dag?
snapshot200910079

JEG TRENGER HEADER

Tror kanskje jeg skal starte å blogge litt igjen? Skal, skal ikke, skal, skal ikke.. Bloggen min har vært klikk veldig lenge nå, men nå trenger jeg bare en header. VIL DU HJELPE MEG? Den må være i 800*300px. Si ifra hvis du gidder å hjelpe meg, så legger jeg ut noen bilder jeg vil ha.
akmdfa 018a
Susanne, Maria og Andrea

RSS 2.0
hits