JULEGAVER

Denne helgen har vært den mest avslappende helgen jeg har hatt på long time. Har ikke hatt noen planer, og rett og slett bare slappet av. I dag var jeg på juleverksted hos tante og laget merkelig nok to gaver jeg ble veldig fornøyd med samt to vakre julekort. Nå er det bare å vente i spenning på hvem som er de heldige å få disse vakre, hjemmelagde julegavene. Jeg hadde blitt strålende fornøyd hvis jeg hadde fått hjemmelagde gaver. Jeg syns det er så utrolig koselig og mye mer personelig. Jeg håper de som får de hjemmelagde gavene mine blir glade for de, for jeg har lagt mye tid i dem. Hehe. Veldig lyst til å fortelle dere hva jeg har laget, men jeg må nok dessverre skuffe dere siden det kanskje er personer som kan lese dette her. Og da er jo hele poenget borte.  Jeg gleder meg til å gi folk gaver, enten de er kjøpt eller laget selv. Det er koselig å gi til de man er glad i ;-)

Liker du å få hjemmelaget gaver?


NAM

ekkelmat522342p

I og med at jeg rett og slett bare har vært hjemme i dag har jeg fått med meg en hel rekke tvprogrammer. Er mange program som handler om å gjøre utfordringer og være tøffest mulig. Ja, det er greit nok det, men når det kommer til å måtte spise masse ekkelt som for eks. fiskeøyer og sånt blir jeg bare så utrolig kvalm. Noen måtte spise et råttent egg som hadde ligget i ni måndter rullet i aske. Er det mulig? ÆSJ! Jeg klarer bare ikke å se på sånne ting. Folk som brekker seg og spyr, fordi de må spise innvoller og andre ekkle ting.

Hva syns du?

"HOLD PEPPERET SKJULT"

Etter to timer matteprøve, to timer engelsk, to timer gym og to timer heftig mediediskusjoner var det endelig tid for helg. Matteprøven følte jeg gikk helt greit, kunne gått bedre. Fikk også igjen gymprøven og der sto det en 4'er. Nå er det endelig helg. Jeg dro inn til byen og møtte Anette og etter en god del kikking og prating bar veien hjem. Godt plasert på en stappfull buss. Gamle menn, småunger som skriker, fyrer som studerer(?) stoppknappene, og ikke minst guttene på over 18 på bakerste rad som enda oppfører seg som pøbelunger. Jeg bare elsker sånne bussturer. Virkelig. Spesielt guttene som sitter å skryter over hvor mange de har banka på det siste døgnet . For ikke å glemme "pepperet" de har i lomma som er viktig ingen oppdager.(veldig fint å fortelle hele bussen om det da) I tillegg var de så snille å spille av den flotte gangstermusikken sin fra mobilen sin. FLOTT, jeg plugget fort i min egen musikk for ikke å bli flau på deres vegne. Det er rett og slett flaut.


HOT OR NOT?

kjollle

KSNSLØDMGS

susanne edit copy

Haley har redigert og greier, så jeg måtte jo nesten ha det! :)
Haley er flink

JUL, IKKE EN GLEDE FOR ALLE

Vel planta i bilen til mamma på vei til skolen, med kakaoen i henda ble det nok en gang prat om julefeiringen. Det kan være vanskelig å ha skilte foreldre i blant.  Det blir vanskelig uansett, når man må feire jul hos kun en av foreldre og begge vil ha deg hjemme. I år er det pappa sin tur, og jeg gleder meg jo selvfølgelig masse til å være hos han. Det nye i år er at mamma skal til kjæresten og han sine barn. Det er uvant for meg, mamma skal ikke være med oss, men noen andre barn og andre hun er glad i. Selvfølgelig vil jeg jo bare at hun skal ha det bra og sånt, men det er litt vanskelig for meg å vite hun skal det. Det må jeg innrømme, ikke at jeg sier noe om det til henne. Jeg bare håper hun får det bra. Jeg skal jo ikke klage, det er mange som har det mye vanskeligere enn meg i julen.

I dag begynte vi med feature repotasjen vi skal skrive på skolen. Jeg valgte å skrive om mennesker som har det vanskelig i julen. Alle barna som har foreldre som drikker seg drita, mennesker som ikke har noe sted å bo, mennesker som ikke har noen som bryr seg, mennesker som rett og slett har det tøft. Jeg skal intervjue mennesker som har det vanskelig og mennesker som jobber med disse menneskene. Det er så utrolig mange som jobber frivillig og hjelper disse menneskene. Det står det stor respekt av. Jeg beundrer de. Jeg skal virkelig jobbe frivillig for røde kors eller en lignene orginisasjon en julaften. Jeg gleder meg virkelig til å skrive denne repotasjen og få et innblikk i hvor tøft mange har det i jula. jeg tror jeg kommer til å lære mye, og få nye tanker om hvor mange som ikke har det like lett.  Man tror liksom at jul er en glede for oss alle, men det er det absolutt ikke.

I STILL LOVE YOU

mote2
Fotofrokna.no


POINTSHOP

http://www.pointshop.no/?ref=2668592

Meld deg inn!
Det er lett og samle inn poeng, og man kan "kjøpe" mange gratis ting. Amalie har allerede kjøpt en ting som er på vei i posten :D

BLACK OR WHITE?

5465135080405226


VAR VI VIRKELIG SÅ SMÅ?

I dag fikk vi en ny oppgave på skolen. Skriv en nyhetsartikkel og lever i løpet av dagen. Jaa..da satt jeg der da. Jeg blir gæren, er så mye på skolen at jeg vet snart ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg dro hvertfall til ungdomsskolen jeg gikk på for å intervjue Andrea søta. Når jeg kom inn i skolegåren tenkte jeg om det virkelig var mulig. Vi kan aldri ha vært så små. Der drev de å løp rundt, klatra i trærna og hylte og skreik. Okey, det er jo ikke alle selvfølgelig. Jeg håper virkelig ikke jeg var sånn når jeg var "liten". Var vi virkelig sånn? Nekter jeg å tro.

Nå sitter jeg med røde roser i kinna, fordi jeg har tent opp i peisen. I stad var det omvendt, da var jeg så kald etter å ha stått en halvtime ute og ventet på bussen.

haugar 006haugar 040
Susanne&Cecilie på ungdomsskolen. Haha det var tider det.


Hvordan var du på ungdomsskolen?

HVA SYNS DU OM DISSE KJOLENE?

v254576j76v269256d88
v271608d88v278769

Hva syns du om disse Victoria's Secret kjolene?
Hvilken likte du best?

41,598,259


Hva skjer med at det er 41,598,259  folk som har sett denne videoen?!

Teite video.

STÅ PÅ LARS

Det er så trist, og jeg ble skikkelig sjokka. Håper alt går bra med deg, du er så god. Du er sterk, og du klarer det her! Man tenker aldri at sånne ting vil skje med folk man er glad i, men når det først skjer finner man ut hvor glad man faktisk er i de og hvor fort ting kan skje. Glad i deg Lars, stå på. Vi er her for deg!

http://tb.no/article/20081122/NYHETER/396496149/1011/NYHETER#


DU SKAL FÅ EN TIER HVIS..

...du tenner på skolen.

Vi har da vært på skolen til klokka 7, både fredag og lørdag. Helvete? Ja.
Spesielt da vi hadde deadline på hørespillet som vi har drevet med i 6 uker. Da vi fant ut at alt vi hadde var plutselig borte eller ødelagt, måtte vi lage hele dritten på nytt. PÅ 4 FUCKINGS TIMER! Det ente med at vi glemte masse replikker og det ble absolutt ingen sammenheng i det. Det var bare masse hyling og gale folk. Sier bare hei til en 2'er jeg altså. Fy fader og gretten og stressa jeg har vært i dag. Jobba ræva av meg sammen med Amalie.

dsc00844dsc00837dsc00846
Haha tull alt sammen. Mac er kult veit du.

Trodde endelig at helvetesuka var ferdig, men neida! I hele morgen må jeg sitte hele dagen og skrive logg til det forbanna hørespillet. I tillegg til at jeg må finne en nyhetssak jeg må skrive om på mandag. Jeg som hadde stoore behov for å sove i morgen. Gleder meg virkelig. Skyt meg.

Sov hos Lovise på fredag. Det var superkoselig og vi sykla reserfort ned til Kiwi og kjøpte godteri. Jeg hadde min sykeste latterkrampe fordi Lovise sa gira ikke funka. Jeg kom meg seriøst ikke fremover fordi det sto på det letteste og det var bare nedoverbakker. Lovise kosa seg vettu, fordi de egentlig funka. Etterpå så vi på filmer, og jeg sovna selvfølgelig. Våkna helt i tåka og bare: hvem er hu dama på tv? Lovise: Det er faen meg ikke no dame på tv! :-P
Var utrolig koselig Lovise søta.

dsc00832dsc00841dsc00842


GRATULERER MED DAGEN HALEY

haley
Oda og Haley

GRATULERER MED DAGEN HALEY,
Håper du får en kjempefin dag, selvom du må tilbringe den på skolen sammen din kule klasse.

JEG ER GLAD I DEG SØTA :D


BARBIE, BYEN OG MAS

dsc00788Masse stress på skolen i går, men vi ble ferdig med radioprogrammet vårt i god tid. Det ble jo ikke så aller værst syns nå jeg. Bra jobba jenter! Da var det bare den drittloggen igjen. Vi fikk dra hjem ca halv to fordi da kunne vi skrive ferdig loggen hjemme. Jeg henta lillejenta i barnehagen og så snill som jeg er tok jeg henne med i lekebutikken og kjøpe barbie-DVD til henne. Grei eller hva?


Resten av ettermiddagen ble det barbie-titting, og leking. Halv åtte var hun i seng, og jeg var klar for å skrive logg. Fyttikatta jeg hater logg. Fikk skrevet ca 4,5 side noe jeg har på følelsen er ganske lite. Fikk også vite at jeg fikk 4/5 på lydprøven min. Jeg må begynne å øve mer til prøver. Jeg er alt for lat når det gjelder skolearbeid. Ble halvveis ferdig, og bestemte meg for å være hjemme neste dag. Var ikke helt i form, og masse å gjøre. Derfor bestemte jeg meg for å jobbe hjemme. Jeg var jo i Tønsberg, for sov der jeg er barnevakt. Var ikke så lett å sove lenge når det var ei liten jente som fløy fram og tilbake i gangen og spurte moren sin hvorfor jeg ikke skulle stå opp og dra på skolen. Sto opp ca halv 10 og satte meg med en gang å gjøre ferdig leksene. Deilig å ha en hel leilighet for seg selv!
Klokken ett ringte Anette meg og lurte på om jeg ville møte henne i byen, og det sa jeg selvfølgelig ja til. Møtte henne en time senere og vi rusla litt rundt. Etterhvert møtte vi på Mathea, og vi gikk å spiste litt på Mc Donalds. Etter en tragisk jente som sto i kassa endelig klarte å gi oss maten. Vanskelig det der altså.


dsc00792dsc00794dsc00793
Mathea og Anette<3 Mathea valgte seriøst alle fem tingene i isen sin, lite mektig da ;-)dsc00795
Det var veldig koselig å være med de to herlige jentene igjen.
Er så synd vi ikke går på samme skole lenger, og jeg kan love dere at jeg savner det veldig!
For å se på det positive, så har vi alltid dødsmasse å snakke om når vi møtes og vi har det så gøy sammen.  Tok halv fem bussen hjem, og nå er det tid for gym-prøve-pugging. Dette blir en morsom kveld. Ser også fram til produksjonshelg, være på skolen til 7 både i morgen og lørdag! Jippi. Har lyst til å begynne å grine. Denne uka har det vært så mye stress og mas på skolen, at jeg gleeeeder meg til søndag. Ja du hørte riktig, ikke helga, men søndag. Den dagen skal jeg tilbringe under dyna, og SOVE!

SLIT


Våknet opp til øspøs regn, våt dyne(pga takvindu), og en veldig liten lyst til å dra på skolen. Hadde så på følelsen av at denne dagen kom til å bli like dritt som min start på dagen, og hadde jeg riktig? Ja.
Hadde magasin, og vi hadde deadline i dag, og alle var kjempestressa. Jeg ble ferdig ca en halvtime etter skolen startet og da Stian spurte om det var noen som hadde lyst til å skrive en sak som dukket opp for avisa, sa jeg ja. Grua meg litt da, siden det kanskje kommer på trykk, men jeg vil lære det og syns det er gøy. Saken var at kommunen plutselig hadde satt opp et forbudtskilt der det alltid hadde vært lov til å parkere, uten noen forvarsel. Alle bilene nedover hadde fått en bot på 500 kr, og dere kan tro det var en del sure folk. Jeg intervjua noen folk og tok litt bilder, det var utrolig gøy egentlig. Får håpe det ble bra til slutt. Etterhvert på dagen ble det litt intriger i magasinet, og mange sure miner. Vi fikk ordnet opp, og jeg har hvertfall lagt det bak meg nå. Jeg gleder meg til jentemagasinet vårt blir ferdig trykt, og jeg er sikker på at det blir dødsbra :-)

snapshot200811178
Igår kjøpte jeg dinosauruskjeks til Ole.

Etter skolen dro jeg til Jeanette og Kim, hvor jeg skal begynne å vaske. De har en helt ny leilighet, og det er seriøst en av de fineste jeg har sett. Jeg vil oog ha en egen leilighet. Gikk bra med vaskingen, og jeg var hjemme ca 20.00. Jeg er rett og slett helt utslitt. Ikke pga vaskingen, men livet mitt fortida. Det er rett og slett bare en stor røre. Jeg har alt for mye å gjøre, og dette er virkelig helvetesuka på skolen. Uken framover gleder jeg meg virkelig ikke til, og spesielt ikke at vi skal være på skolen til 7, både fredag og lørdag. Søndag er jeg en død person, så å si. Jeg skal sove, sove, sove, SOOOOVE. Fortida er det eneste jeg gjør å sitte på buss, skole, lekser og sove. JEG ER DRIT LEI!  Eneste jeg ser fram til nå er en 17 dagers lang juleferie.

GOD NATT (L)

ULTRAMEGASUPERKULT

Haha, i stad fant jeg ut at pappa har sånn ultramegasuperkult cam på den nye dataen, kan lage filmer og greier. Lagde en videoblogg, men turte ikke å legge den ut jeg ;-P Så her har dere noen "kjempekule" bilder i stedet. Haha. Dette er jo hvertfall  ikke tull da!

snapshot2008111712snapshot2008111717

HØRLifeswitch - You throw me away

Det er Marius som har laget musikkvideoen, og jeg syns han er kjempeflink, og jeg liker sangen også!.Gøy at de kommer herfra da. Må også bare si at jeg syns Silje er utrolig søt i den filmen her, og selvfølgelig ellers!

Hva syns du da?

"VOKSEN ELLER BARN?"

Når bussjaføren spurte lillesøstra mi på 11 år, til morgenen i dag om hun var voksen eller barn, begynte jeg virkelig å lure. Ærlig talt, hun er 11 ÅR. Greit, hun ser kanskje litt eldre ut, men OVER 16? Haha det er virkelig ikke mulig.  Det er heller ikke så mye mer gøy når man er på kino og blir spurt om man er under 25..

Ble/blir du ofte spurt om alder på bussen eller kinoen?

OVERNATTING HOS MARIA

I går fikk jeg endelig sovet lenge, og må innrømme at jeg sovnet rimelig tidlig dagen før. Helgene er blitt hellige for meg. Dro å besøkte tante og onkel en tur, før pappa kjørte meg til  byen hvor jeg møtte Maria. Vi gikk litt rundt, og jeg endte opp med en lue(og masse gratisstæsj som dama fra bikbok slang med). Etter det gikk vi på meny og handlet mat, før vi tok bussen til henne. Når vi gikk av møtte vi Juna, og hun ble med til Maria hun også, noe som var veldig hyggelig!  Vi lagde  deilig natchos og drakk appelsinbrus fra first price(yeah). Etter dette lagde vi fruktsalat, dro ut sofaen og satte oss godt til rette for å se på Titanic som gikk på tv. Juna klarte å miste hele bollen sin med fruktsalat og krem utover sofaen, og det ble en del latter når hun satt der med både fruktsalat og krem på buksa og hele hånda. Etter en del tørking og sånt ble det mer titanic seing, og vi syns vel alle at det er en meget fin og trist film. Etter filmen dro Juna hjem, og Maria og jeg ble sittende på dataen og ellers bare surre. Etterhvert som klokka ble ganske mye, ble vi litt sultene så vi skulle varme opp litt av middagen da. Maria var veldig skeptisk fordi det var sånne spesielle kanter på talerkene så vi visste ikke om vi burde putte dem i mikroen, men vi tenkte at det fant vi fort ut. Hun hadde helt riktig, og det tok ikke lang tid før det kom blå gnister fra tallerkene, derfor tok vi dem fort ut! Etter vi hadde spist og surra enda mer, var klokka 04.00 og vi var klare for å legge oss, så "trøtte" som vi var. Ble en del prating før vi sovnet søtt. Dagen etter våknet jeg av en merkelig stemme som sa:" På tide å stå opp, klokken er 12.06", haha jeg skjønte ingenting, men det viste seg at det var den freshe vekkerklokka til Maria, som er på en gammel nokia, og da mener jeg gamel! Etter en del prating fikk vi hivd oss opp fra senga, seende ut som to bustetroll, og vi bestemte oss for å lage kaffe, te og omelett. Må bare få si at Maria er en superherlig, søt jente, og det var sykt koselig å sove hos deg! Derretter tok jeg 14-bussen fra Maria, og måtte vente en god stund på vkt, men høylytte plagsomme jenter som snakker for hele vkt. (for de som ikke vet hva vkt er, så er det busstasjonen) Resten av dagen har jeg slappet av og fått gjort veldig lite.

Bilder kommer ! :)

VIL NOEN HJELPE MEG?

Jeg har lyst på ny header, og siden jeg suger på å lage det selv, så spør jeg om det er noen som har lyst til å hjelpe meg.  Det er så mange som har så utrolig fine, så er det noen som har lyst til å hjelpe meg? (A)
Please,please,please da er du en engel:D

"KAN DU SKRU NED?"

Folk som hører på musikk, for hele bussen. Ja, jeg er sikker på at alle har opplevd det her før.
I dag satt jeg foran to ungdommer på bussen, som satt å klagde så sinnsykt over han som satt ved siden av, og hørte på høy musikk. De begynte å diskutere om de skulle be han skru ned eller ikke. Jeg for min del, har ingenting i mot det, kan være litt irriterende, men ikke nok til at jeg går bort å spør om han kan skru ned. Det endte med at de spurte om han kunne skru ned, fordi det var så høyt. Jeg tror nok ikke jeg hadde gjort det, ærlig talt så ille er det ikke. Det er nå min mening. Noe annet er det når fjortiser sitter å spiller av popmusikken sin fra mobilen, høyt for hele bussen, da blir jeg grinete.


HELLO NULL FRITID

Endelig ferdig med en stressende dag. To timer matte, to timer engelsk, to timer gym, etterfulgt to timer prøve om lyd. Har vel så å si øvd i hele dag også, er alltid så nervøs før en prøve, men det gikk bedre enn jeg trodde i dag.  Rart jeg er glad for at det er helg? Kunne virkelig ønske denne helgen varte for evig, for bare jeg tenker på neste uke har jeg lyst til å kaste opp. Det blir så mye å gjøre atte det skulle ikke vært lov! Media har vært ganske slækt, men nå....BÆNG! Hallo null fritid! Får bare gjøre så godt jeg kan, og tenke på at det snart er 17 dagers juleferie! Det skal bli så deilig det, tenker det er andre som gleder seg og.

Har dere mye lekser?

HÅNDBALL VS. FOTBALL

hndballfotball
Jeg må si jeg er mektig lei av fotballen som overtar tven. Det er ALLTID fotball, og det som irriterer meg mest er når fotballen får plassen til andre program. Må si jeg liker håndball mye bedre enn fotball, det er gøy å se på, og mye mer gøy å spille selv også!

Hva liker du best av håndball eller fotball?
Spiller du?

SKUFFA

Du er til å begynne å grine av, at det går an å bli så tragisk! Trodde virkelig at du hadde skjerpa deg, men neida. Det burde jeg visst. Selvfølgelig skulle du skuffe meg igjen-

FAEN DET HER SKAL JEG KLARE

Har ikke jobba så mye på skolen siden jeg starta på media, som i dag. Vi skulle bli ferdige med magasinet, og hadde en del å gjøre for å si det sånn. Det var egentlig deilig å ha noe å gjøre, for det første så slapp vi bare å gå rundt å surre, og for det andre var det mindre tid til å tenke på visse personer, som gjør alt verre.
Etter skolen dro jeg og trena, noe som også var skikkelig deilig i dag. Når man er sinna, lei seg, sårå, skuffa you name it, så blir man enten sånn at man driter i alt, eller helt omvendt! Nå er jeg bare så omvendt, jeg skal klare det her, og virkelig få det til! Det er målet mitt fortiden! Fikk virkelig mye ut av å trene i dag, gir meg massemasse energi, og det er bra! Får bare håpe jeg klarer å nå målet mitt, og få det litt bedre med meg selv. Nå er jeg bare lei av å være sånn som jeg er, og jeg skal ikke la deg få ødelegge, akkurat nå gir du meg bare motivasjon til å stå på!

Har dere noen mål for tiden?


SÅNN KAN DET GÅ

klassebildemedia
Her har du 1MKB!

SINGEL VS. KJÆRESTE

15012417img5012383singel

Det er både positive og negative sider med både kjæreste og være singel. Av og til er det verdens kjipeste ting å være singel, og man ser at ALLE andre har kjæreste. Andre ganger er det verdens kjipeste ting å ha kjæreste, fordi han/hun oppfører seg dritt, osv. Av og til er det jo deilig å være singel da, kan gjøre hva man vil og ingen som stopper deg, men så kommer det til de dagene man bare er drittlei, og vil ha en armkrok å ligge i. Det skulle vært som en lysbryter, at man bare kunne slått av eller på når man selv ville ha kjæreste eller ikke. Hehe.

Singel eller kjæreste?

ANETTE OG SUSANNE PÅ BÆRTUR

rockandrollfiskeboll045arockandrollfiskeboll063arockandrollfiskeboll075a

DEILIG HELG

Hatt en kjempekoselig helg. I går satt jeg på med mamma inn til byen hvor jeg møtte Anette. Vi tusla litt rundt, og Anette ble sjekka opp på VKT. haha. Gikk litt rundt med Marius også. Når vi kom hjem, hadde vi huset for oss selv, så vi lagde god mat og kosa oss. Ble litt jentesnakk, som vanelig. Etter mat var det tid for sminking, og finne ut hva vi skulle ha på oss. Ble tatt noen nydelige bilder.
Klokka ni var det tid for å ta bussen til Benjamin, hvor det var fest. Var ikke så mange det på begynnelsen, men etterhvert ble litt for fult der. Kom seg nesten ikke frem. Ble til at alle ble kasta ut ca halv ett, så da ble vi henta av Jeanette. Vi var fortsatt alene hjemme, og vi spiste potetgull og lo. En ting har jeg funnet ut, og det er at Anette sover godt hvertfall, hun sovna lenge før meg, og våknet mye seinere enn meg i dag. Hun er søt da! Våknet ikke en gang av vinduet som sto helt åpent og det blåste som bare det. Da Anette dro, gikk jeg meg en liten tur, i regnværet. Det var egentlig veldig deilig. Bare gå ute alene. Etter turen var det å hoppe i dusjen, og slenge seg foran tven med [MAG] og nudler. Jeg bare elsker å være alene hjemme, det er herlig!

Gratulerer med farsdagen, pappaen min:)

rockandrollfiskeboll 045arockandrollfiskeboll 063a

SKI VS. SNOWBOARD


hyttehannah 021

Står du på ski eller snowboard?

KÅSERI

Flinke Cecilie har skrevet et kåseri om meg. Og som alle vet er kåserier overdrevet. Jeg følte jeg måtte legge det ut så dere fikk lese det, så kos dere!

Siden Susanne var den første til å foreslå at jeg skulle skrive et kåseri om henne føler jeg moralsk forpliktet til å gjøre det. 
Susanne er som de fleste andre tenåringer et flokkdyr, og hun sees sjelden uten sin bedre halvdel, Amalie. "ÅÅÅÅÅH, HERREGUD, SÅ DU HAN GUTTEN DER ELLER? HAN ER FAEN MEG DEN KJEKKESTE JEG HAR SETT NOOOOOEN GANG!" Slik kan det høres ut når man går med dette litt merkelige vesenet i byen, og hun plutselig får øye på et mannlig forelskelsesobjekt. Etter dette er ropt ut over et helt kjøpesenter begynner hun og le. Jeg lover dere, altså de som ikke kjenner denne frøkenen, at hun har en meget spesiell latter. Spesielt søt latter. Man kan liksom ikke unngå å le når Susanne ler, merkelig nok. Men det er jo ikke akkurat en dårlig ting da, Susanne sprer rett og slett litt glede i hverdagen :)
En annen av hennes mange morsomme sider er at hun egentlig er ganske glemsom og klønete. "Åja, hadde i prøve i dag? Det har ikke jeg fått med meg, jaja, det går sikkert" Dette fører som regel til spontane latterutbrudd, som gjerne ikke gir seg så lett. Hun ler så lenge at hun gjerne blir kasta ut av den timen hun gjør litt morsommere. Hun fikk også kallenavnet "Mount Everest" av Lars, men jeg vil ikke gå nærmere inn på grunnen til det her.

"SERIØØØØØST, SE PÅ HAN DER A!"

DÅRLIG HUMOR PÅ HØYT NIVÅ

Etter en lang dag, med både en dårlig engelskprøve jeg fikk igjen, og et dårlig engelskforedrag kunne jeg endelig dra hjem til helg. Var koselig å ha besøk i dag, og jeg er sikker på at jeg ikke har ledd så mye på lenge. Huff, det skal ikke være lett. Når vi begynte med vitsene, klarte jeg bare ikke mer. De sier at de dårlige vitsene mine er et sterkt kjennemerke. Haha. En typisk Susanne vits: Det var en gang to melk som løftet vekter, så spurte den ene; er det lett melk? Sorry da. Men det er kun sånne vitser jeg husker.

Lærte meg to nye i dag da. Cool.

Det var en gang to tomater som hadde dystleksi,som gikk over veien.
Da den ene ble påkjørt ropte den andre; Kom an Kenneth.

Det var en pingvin og en svenske som sto på brygga å snakket.
Så kom det en politimann og sa:
Hva gjør den pingvinen her, du må ta den med til dyrepaken.
Mannen: Ja, jeg skal gjøre det nå idag.
Neste dag sto svensken og pingvinen igjen på brygga og snakket da politimannen kom igjen.
Politimannen: Du må ta med deg pingvinen tilbake til dyreparken.
Mannen: Nei i dag skal jeg ta den med på tivoli.

Haha jeg vet jeg har dårlig humor.

Hva har du gjort i dag?


FRIDAY

Jeg er våken, og overhode ikke trøtt. Når jeg først har stått opp, er jeg ikke trøtt, I like it. Så i dag er det bare å dra på skolen og få framført det drittprosjektet i engelsken, hvor jeg skal stå å snakke om boomeranger. Jeg hater engelsk, spesielt muntlig. Men det får så være, jeg ser frem til to timer basketball, og tid med mine kjære mediavenner. Også er det tross alt fredag i dag, endelig helg sier jeg bare. Slutter halv 4, og etter det er det hjem til besøk. Gleder meg.

078


INTERVJU


Blitt kjendiser og greier. haha.

På skolen i går ble vi intervjua fra avisa, om vårt nye jentemagasin som vi lager.
Det var jo litt gøy da. ;

http://tb.no/article/20081106/NYHETER/724009501/1567/UNGDOM#


DU VAR DEN BESTE

Når du ble borte fra livet mitt, ja til og med verden,
var det mye som ble forandra.
Jeg begynte å tenke mer.
Tenke på hva som var viktig her i livet.
Begynte å være sint på meg selv,  over al klaginga mi, som jeg innså bare var er småting.
Begynte å tenke på hvor fort livet faktisk kan gå.
At man skje.
Da jeg mistet deg innså jeg hvor glad glad jeg var i deg, og hvor mye du betydde for meg.
Du har alltid vært en jeg har vært veldig glad i og faktisk en av de beste personene i livet mitt.
Du støttet meg og trøstet meg alltid når jeg hadde det vondt.
Du var der rett og slett alltid for meg.

Måten du tok farvel med meg på, vil jeg aldri glemme.
Det sitter dypt inni meg.
Måten du holdt meg i hånda, og måten du så meg dypt inn i øynene.
Jeg forsto virkelig hvor glad du var i meg, selvom du ikke klarte å si noe.
Det å se du tok ditt siste pust, er det verste jeg har vært med på,
og da jeg så en tåre trillet nedover kinnet ditt, ble jeg knust.
Sterkeste jeg har vært med på noen sinne.
Det har kommet så mange tårer,
og alle tårene viser hvor mye jeg savner deg.
Hvor mye jeg kunne ønske du hadde vært her nå.

Det var alltid et høyddepunkt når du kom, eller var i nærheten.
Du var så alt for snill.
Jeg har lært at jeg må sette mer pris på det jeg har,
og slutte å klage over alle mulig småting.
Det er så alt for lett å klage over alle de jævla leksene, eller at man ser så dårlig ut en dag, eller hva med de gangene man kanskje får nei av en person man liker litt?
Livet går ikke under, og det her er bare småting!
Når jeg begynner å klage over sånne jævla småting,
begynner jeg å tenke på deg, tenke på hva som faktisk betyr så sinnsykt mye mer.
Alt jeg vil, er at du skal komme tilbake, og ha det bra.
Det er så mange som har det tøft i livet, og må gjennom så mange ting.
Livet er så utrolig urettferdig for mange,
og jeg tenker bare på hvor mange som klager over så mange småting.
Hvor bra mange faktisk har det.
Du fortjente så å leve, du gjorde aldri noe vondt.

Jeg vil aldri glemme deg, savner deg sånn<'3HELP ME!


SEX AND THE CITY VS. ONE TREE HILL

sexandthecity1792881  one three hill

Dette er to serier jeg vet veldig mange følger med på. To veldig gode serier, etter min mening hvertfall.
Jeg liker begge seriene, men jeg må nok innrømme at Sex and the city er min favoritt!

Hvilken er din favoritt?


magasin 017

EN LITEN SMULE SURRETE?

magasin 039Hadde magasin på skolen i dag, så Cecilie og jeg dro for å ta bilder til "redaksjonen finner julegaver". Det var ekstremt moro, og vi fikk brukt litt energi skal jeg si dere. 
Intervjuet mitt følte jeg gikk til helvete, men ferdig med det. Fikk noen bra bilder håper jeg på.
Etter intervjuet dro jeg på trening, og det var masse folk der i dag. Rart å forskjellige det går an å bli, så en mann som trena i skjorte. Ehm ja. For min del liker jeg å trene i noe behagelig jeg da. På treninga ringte mamma meg, og ville ha meg hjem, siden det var så uendelig lenge siden jeg hadde vært hjemme. right. Bussen gikk om litt over en halvtime, og jeg satt meg jo å venta, og der kom bussen. Gikk på da, og skjønte ikke hvorfor noen av Tjømefolka kom på, men jeg ante fred og ingen fare. Bussen kjørte og jeg sov littegranne. Plutselig svingte den til høyre, og jeg våknet brått. Det er ingen sving inn til høyre på min vei hjem. Hvor i helvete er vi? Et blått hus? What?! Tenvik bussen! Ja, som dere sikkert skjønner hadde jeg satt meg på feil buss, og jeg skjønte ingenting. Kanskje derfor det ikke var noen kjente på bussen? Jeg fløy fram og spurte om hvor vi var og om den bussen her gikk rett tilbake, siden jeg hadde tatt feil buss. Bussjaføren bare lo, og sa jeg fikk sitte på tilbake, og at jeg måtte tilbake til byen igjen. Han bussjaføren der må tro jeg er helt rørete i hodet. Hver gang det er han som kjører, prøver jeg å komme meg på bussen uten busskort, eller bare har helt latterkrampe. Han smiler godt hvertfall. Så da har jeg fått vært på Tenvik og, og trenger absolutt ikke å dra tilbake for å si det sånn. Ganske klumsete for tida. Ble ikke bedre at jeg måtte ta seks bussen hjem, full av gamle pensjonistdamer som hadde vært på harry tur til Sverige. Skulle nesten trodd de hadde symøte på bussen, og jeg måtte le da en av damene kommer med: " Neimen herlighet, har vi kommet så langt allerede? Vi har jo kjørt forbi hos meg for lenge siden" . Ja, sånn går det når man plaprer hull i hodene på alle oss andre på bussen. Apropo det, hva er det med mødre og mas? Kommer hjem til DET maset. Skulle nesten tro de var bestevenner.
Er det bare meg, eller er mødre generelt masete?


PARFYME

I dag skal jeg holde intervju med en dame på SkinTonic, altså en parfymebutikk for dere som ikke visste det. Som sagt skal vi lage et magasin på skolen, som vi skal gi ut. Hvis du skulle lest min parfymeside, hva ville du lest om? og hva ville du få vite fra en som kan mye om parfyme? Noe dere vil vite, som jeg kan spørre om?


JULESTEMNING PÅ HØYT NIVÅ

stoppardepa0512468x561I dag har jeg fått så utrolig julestemning. Vi spilte julemusikk i klasserommet, spiste mandariner og folk drakk julebrus. Ikke at jeg drakk julebrus da, det gjør jeg ikke før første desember. BASTA. Bare svikere som gjør det. Hehe, neida jeg liker bare å ha noe å glede meg til jeg. Gleder meg så utrolig til jula, og ikke minst tiden før jul. Blir så koselig i gatene, og det å kjøpe gaver med masse mennesker og pynt i butikkene. Sitte å se på julekalenderen på tv, og sitte inne foran peisen med kakaoen i henda. For ikke å nevne pepperkaker. Er så koselig å sette opp pepperkaker og pynte juletre, med julemusikken på full guffe, kvelden før kvelden. Henge opp julestrømpe, og legge seg i spenning, med julestrømpa på sengekanten. Våkne opp neste dag. JULAFTEN. Drasse med seg dyna ned, og se på julemorgen og tre nøtter til Askepott(must). Etter det er det å ta på seg kjolen og gå i kirken. Julaften er den eneste dagen i året jeg bare må i kirken. Jeg får så julefølelse av det så. Etter det er det å dra til familien og spise god mat, og hygge seg med pakkene etterpå. Julaften er desidert den beste dagen i året. Jeg er bare så utrolig glad i jula. Kose seg med venner og familie. Det er i jula, man tenker på hvor mye familie/venner betyr, og hvor glade man er i dem. Sånn har i allefall jeg det. Jula er årets beste høytid. Ikke noe å si om det. Mine julestemnings-tanker for i dag.
 Ny vri på julekjolen i år? ;)

PICK A DRESS

11379612jsparskpinkdress
3melbtmarvin594x800
4pinkdress
5pinkdressk62162large
7purpledress questionmarkpink

Hvem kjole liker du best?

HÅNDBALLKAMP

Var da å så på håndballkampen til søstra mi, og de vant 19-11. Veldig gode har de blitt! Jeg klarte ikke å la vær å tenke på tanken av penger, så jeg lot pappa bestikke meg. hehe neida. Gjorde det hvertfall da, så da tjente jeg penger i dag og. Jeje.
Resten av dagen blir det bare å slappe av og kanskje gjøre litt naturfag. Jeg har hatt en strålende helg:D

Har dere hatt en fin helg?

BESTIKKELSE

Pappa prøver å bestikke meg med penger, for at jeg skal ta jobben hans i hallen i dag. Nemlig sitte å ta i mot penger fra folk som skal kjøpe billetter til kampen. Jeg hater det. Men jeg vil ha pengene. haha. Vanskelig valg det her altså.

COLA VS. FANTA

cocacola1175633148fanta1

Liker du best cola eller fanta?

SPENNING I HVERDAGEN

Fikk etterhvert hivd meg på bussen, og måtte sitte i over et kvarter på ei fjortisjente som sikkert sa lissom og ass, 1000 ganger. Sitter å prater så høyt at man hørte det over hele bussen, om hvor full hun hadde vært forrige dagen osv. PLEASE! I hvertfall, møtte noen venner, og fikk hilse på en venn av dem igjen. Skulle liksom hilse på han da, så vi tok hverandre i henda, og han ville faen meg ikke slippe igjen. Så jeg måtte holde han i hånda i sikkert 10 minutter før han gadd å slippe. Aldri møtt fyren. Maria kom jo etterhvert, og vi begynte å gå rundt og det var ikke før vi var på meny vi hørte den såkalte brannalarmen. Hele senteret måtte evakueres, og det ble noen kalde minutter ute. Spenning i hverdagen.
Hadde det veldig koselig, koselig å være med Maria igjen. Desuten endte jeg opp med to nye gensere.
Når jeg kom hjem var det på tide å dra videre, og vi spiste pizza med noen i familien, det var koselig.
Etter det hadde jeg fått med meg Haley på kino, og møtte henne før vi rusla nedover. Skulle se Fatso, og hadde ikke store forhåpninger. Men at den skulle være SÅ DÅRLIG, hadde jeg aldri trodd. Den sugde rett og slett, og jeg kan ikke skjønne at folk i det hele tatt sier de syns den er bra! Enda bedre var det at det satt to gamle foran oss som satt å klina. Nam! Anbefaler virkelig ikke å se filmen! Hadde ikke noe poeng en gang, syns nå jeg.
fatsoteaserplakat129961a
Har du sett Fatso?
Hva syns du?

KOSELIG LØRDAG

mariaVåknet utrolig seint i dag, til tomt hus. Skjønte ingenting jeg, alle var borte. Hadde det ikke hørt bilene utenfor, hadde jeg trodd jeg hadde vært den eneste i verden. Så stille var det. Neida.

Hvertfall, hadde fått melding av søte Maria, og hun lurte på om jeg ble med til byen. Det sier jeg selvfølgelig ikke nei til. Hvertfall ikke når det er hun som spør:)
Gleder meg til å se henne igjen, det er lenge siden!
Tenker det blir til at vi bare surrer rundt, og vi har helt sikkert alt for mye å prate om, som vanelig. Vi pleier nesten aldri å få shoppa noe da, for vi bare prater. Hehe, men jeg syns det er veldig koselig jeg:)

Bildet har jeg tatt av Maria søta<3

Senere i kveld skal jeg ut med noen å spise pizza og sånt, fordi ei har bursdag. Det blir koselig! 


Hva skal dere gjøre i dag?

RSS 2.0
hits