GODT NYTTÅR

I dag har jeg ligget å sett på the O.C. Nå har jeg dusja, og er klar for mine vanskelige valg om hva jeg skal ha på meg i dag, og hvordan jeg skal ha det fordømte håret. Jeg hater det. Etter jeg endelig har funnet ut hva jeg skal ha på meg, bærer det bort til fettern min der jeg skal tilbringe min nyttårsaften med noen folk. Jeg gleder meg. Etter feiringen skal jeg sove hos kusina mi og kjæresten hennes, noe jeg også gleder meg til. Nå må jeg rett og slett begynne med "forbredelsene" for det kan ta tid. Jeg huffer og uffer meg.

Ha en riktig fin nyttårsaften, og pass på dere selv! (som min mor sier).

GODT NYTTÅR, blogges i 2009!

totusenogsyvogtotusenogtte087
Amalie og meg, nyttårsaften i fjord. Hot må jeg virkelig si.


FIN DAG

Hadde en kjempefin bursdag i går. Jeg fikk utrolig masse av det jeg ønsket meg, og ikke minst fikk jeg sesong 1 og 2 av The OC, og en sesong av CSI NY. Gurimalla jeg kommer til å bli helt nerd jeg nå. 
Hannah var også med på bursdagen, og jeg fikk den søteste gaven av henne. Hun hadde bakt kjempesøte, små muffins til meg. Jeg fikk også øredobber, og en stoor boks med sjokoladerosiner (+3 pakker med tyggis). Okey, dere skjønner sikkert ingenting nå. Men grunnen til at jeg ble så glad var fordi når jeg var med henne til USA i sommer, fikk jeg helt dilla på disse tingene, og hadde kjøpt med meg noe hjem. På hjemreisen mistet jeg kofferten min, så alt ble borte. Jeg hadde utrolig mange nye ting med meg i den kofferten, og jeg er enda sur fordi jeg ikke har fått den tilbake! Men over til noe annet. Etter alle gjestene hadde dratt, la jeg og Hannah oss i sofaen(som vi hadde ordna som seng) og begynte å se på CSI. Elsker den serien! Etter vi hadde nerda en stund endte det opp med at vi bare lå å prata. Prata,prata,prata. Om alt. Det var så utrolig herlig å bare ligge der å prate med henne igjen. Jeg savner henne så utrolig mye hver dag, og alle tingene vi har gjort sammen. Vi lå å pratet og lo til klokka var 04.00. Hun måtte tidlig hjem. Klemte henne skikkelig før henne dro, for nå er det dritlenge til jeg får se henne igjen. Jeg kunne så ønske henne bodde her, for hun er en av de beste jeg har. Er så glad for at du var på bursdagen min Hannah! Gleder meg til å se deg igjen, selvom det er lenge til!

16r 00216r 00316r 01016r 038

SWEET SIXTEEN

"Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere
alle i ring omkring deg vi står og se nå vi vil masjere
bukke, nikke, neie, snu oss om kring, danse for deg
med hopp og sprett og spring.
Ønske deg av alle hjerte gode ting og si nå vil vi gratulere.
GRATULERE!"

Dette var sangen jeg våknet til i dag(etter en time med venting), når mamma og søstern min kom inn med pakker og lys. Det er så koselig det. Satt og åpnet pakker og ikke minst så på det "nydelige" bildet de hadde fått puttet inn i avisa. Etter dette var det å svare på alle som hadde gratulert meg med dagen. Tusen takk alle sammen!
Endelig 16. Ja det er gøy å se tallet på blogg har endret seg fra 15 til 16. Yeyy. Jeg har endelig sengelappen. HAHA. Eller hva sier du Ludvigggga?

Nå har jeg blitt en mye mer moden og voksen jente som aldri mer er 15. Right? Snillere av den grunn? Tro om igjen. 16 år høres så stor ut. Ånei, nå må jeg betale voksenbilett på bussen!

susaandreadbgffshs

Fikk en bukse, øredobber, trenings t-skjorte, neglelakk og ansiktsmaske. Deilig. I dag blir det familieselskap, og overnattingsbesøk av Hannah min. Gleder meg!

Ha en fin dag, det er tross alt bursdagen min! Tulla.


MIN SISTE DAG SOM 15

Okey, okey. Jeg har 10 minutter på meg til å skrive dette innlegget. Har nemmelig bursdag om 10 min.

I dag har vært en helt utrolig merkelig, skummel og koselig dag. Startet med at mamma og jeg skulle inn til byen for å ordne ett par ting. Når vi hadde kjørt et lite stykke kom vi bak en bil som plutselig sto helt stille i veien. Vi stoppa jo, og ventet til den kjørte vidre. Han oppføret seg helt merkelig og kjørte som han var full. Plutselig i en sving kjørte han over i det andre kjørefeltet, så vi måtte tute på han. Senere drev han og kjørte sikk-sakk og stoppet midt i veien ved ved avkjøring selvom det ikke kom noen biler. Mamma syns det var litt ekkelt da, så lurte på om hun skulle ringe politiet for å melde om en som ikke var helt trygg i trafikken. Men hun venta litt. Det viste seg å bli verre. Plutselig stoppet han på et busstopp hvor det kun stop en dame og han åpnet døra. Hun sa han hadde spurt om hun ville sitte på og at han virka helt syk. Senere stoppet han på flere stopp der det kun sto en dame og han fulgte etter en dame som jogget. Han drev også å holdt på å kjøre ut i veien når det kom en bil. Fikk ringt politiet til slutt. Etter en lang stund kjørte han plutselig på rødt lys i et kryss og stoppa midt i veien, før han snudde og kjørte tilbake samme vei han kom fra. Nærmet seg byen nå, sikkert for mange folk for han. Det var ekkelt.

Vi dro til Elkjøp hvor jeg måtte kjøpe meg en ny lader til dataen (600!!!!!!) kr. Fy faen kjedelige penger altså!

Senere møtte jeg Hannah og Mathea i byen, og vi dro å så på "Yes man". Herlighet så morsom film. Anbefaler virkelig å se den!

Wææææ dette ble et rart innlegg, men 1 minutt til jeg har bursdag nå, så snakkes. I mitt liv som sweet sixteen. Yey

MARIA OG SUSANNE VISER DERE MIDDAG PÅ 1,2,3!

Maria og jeg var alene hjemme i dag, derfor bestemte vi oss for å lage spansk gryte. Den ble veldig god, og her ser du hvordan det gjøres!

jul2 100jul2 103
1. Hell oppi Toro, spansk gryte.                                            2. Mål opp 5 dl vann og 1,5 dl melk
jul2 111jul2 116
3. Tilsett vannet og melken du målte opp.               4. Kutt opp kylling eller svinekjøtt og brun det i panna.
jul2 142jul2 118
5. Kok opp risen i ca. 10 min.                                         6. Rør om og pass på at ingenting svir seg.
jul2 124jul2 128
7.  HUSK! Rør godt!                                          8. La gryta koke i 10 min. Tilsett kjøttet mot slutten.          
jul2 150
9. Pynt et koselig bord.

jul2 164jul2 166

Og der har du en god og rask gryte på maks en halvtime. Blir det noe igjen, spar en skål til senere :-)

Bon appétit


FAVORITTKJOLE?

edressme2033127565287edressme2034425883edressme20348459604edressme203412486015edressme203527451113edressme203025555035edressme203225906368edressme203296936672edressme203313188822

Hvilken av disse kjolene likte du best?

JEG SMILER HERIFRA OG TIL MÅNEN

snapshot200812259

Jeg ble så utrolig glad. Gjett hva jeg fikk til jul? Jo, nemlig speilreflekskamera. Mamma og pappa visste jo hvor mye jeg ønska meg det, men jeg turte ikke å tro jeg fikk det. Hadde heller ingen anelse om at jeg skulle få det. Jeg er superhappy. Jeg fikk så utrolig mye fint og hatt en kjempefin dag. Kan fortelle mer i morgen :-)
Nå skal jeg legge meg godt under dyna mens jeg holder rundt det nye speilreflekskameraet MITT (tulla)
Sov godt.

Hva var det fineste du fikk til jul?

GOD JUL

GOD JUL ALLE SAMMEN!

Våknet halv ti, og var klar for julaften. Nissen hadde tydeligvis funnet fram til huset vårt, for julestrømpenhang fint og pent ved siden av sengen min med [MAG] og julegodteri i. Nå er det jul dere. Jeg kan dessverre ikke si jeg har helt julestemning enda, men jeg håper den kommer i løpet av dagen. 
Dyna og puta ligger godt oppi sofaen, og det er her jeg skal tilbringe mye av min julaften. Jeg skal se på alt jeg får med meg på tv, og ikke minst tre nøtter til Askepott. Det er et must. Nå skal jeg baare kose meg foran tven med julegodteriet mitt og alt det morsomme som går på tv. Etter dette skal jeg til tante og onkel, og jeg håper det er snø der. Det hadde gjort julaften så mye mye bedre. Nå skal jeg legge meg under dyna igjen, og kose med med Askepott.

Ha en kjempefin dag i dag, alle sammen!

10 METERS HØYE STØVELETTER

Huset er vasket, treet er pyntet, julegavene ligger pent pakket i bilen, pentøyet er pakket og jeg går rundt på 10 meters høye støveletter. Det er nesten ikke å overdrive en gang, de er så høye. Det er lille julaften. Det er påtide å forlate huset, som vi har pyntet så pent. Trist er det ikke?
Nå er det påtide å komme seg avgårde for å dra på julebesøk, og ikke minst levere ut gavene. Det bli koselig. Dra på besøk til all familie og venner for å ønske dem en riktig god jul. Etter runden skal vi til pappa for å feire julaften der i år. Det blir første gang jeg ikke har vært "hjemme" hele lille- og julaften. Det blir rart og anderledes. Ingen kirke blir det heller ikke i morgen. Jeg har vært i kirken hver julaften. Det er en tradisjon som helt på slutten får meg i julestemning. Det blir det ikke i år. Jeg er enda ikke helt i julestemning, og i morgen er det julaften. Hva er dette for no? Jaja, får håpe det hjelper å spise grøt senere i dag, og ikke minst henge opp julestrømpene våre.

Nå må jeg "løpe", selvom det er ekstremt vondt og ikke minst vanskelig i disse 10 meters høye støvelettene jeg absolutt må ha på meg.

Hva gjør dere på lille julaften?

FAMLIEBURSDAG ER ALLTID GØY

dsc01066
dsc01057

I dag var det igjen tid for familieselskap.
Alltid like morro må jeg si.
Det samme som går igjen og igjen.
Er jo koselig og da. Av og til.
 


HERLIG DAG MED HANNAH

Har hatt den koseligste dagen på lenge. Sov lenge, og våknet av at Hannah ringte meg. Var så koselig å høre den stemmen jeg ikke har hørt siden sommerferien. Vi avtalte at jeg skulle komme opp til henne i 2-3 tida. Som jeg gleda meg. Med den rød konditorfargen i hånda, og julegaven i den andre hånda kjørte mamma meg. Kvarter senere sto jeg og trippa på trappa hennes og klemte henne ihjel når hun åpna. Det var så koselig å være der igjen. Se igjen både henne, og familien hennes. Vi bakte pepperkaker og sånne hvite kaker med masse glasur og melis. De ble dødsfine(hehe

Var ikke bare Hannah og meg som bakte. Lillebroren hennes på 2(?), var også med. Han sto midt i han, og spiste opp deigen. "Nå er det jul", sa han helt ut i det blå. Han er så utrolig herlig. Hadde mange morsomme greier med han i går. Nydelig gutt. Også er han så kilen. Hehe. Fikk melding av Hannah i dag: "Åneei tror vi har klart å si FAEN mens Marius hørte på oss, for han går rundt å sier: faenfaenfaen på en sånn søt og uskyldig måte". Jeg måtte le når jeg fikk den, kunne se det for meg.

Etter vi var ferdig med bakingen spiste vi pizza og så på biefilmen. Herlighet folk må ha lite å finne på når de lager en sånn film, og meget god fantasi. Etter filmen lå vi bare i sofaen og lo av alle de morsomme tingene moren hennes klare å si uten at hun mente å være morsom, mens vi kilte hverandre. Var så herlig å være med deg igjen Hannah, og jeg gleder meg til å være mer med deg i jula, og at du skal være hos meg på bursdagen min. Hadde en utrolig fin dag i går!

dsc01040dsc01041dsc01045dsc01043

`RØDE KJOLER?

rdkjole

Hva syns dere om kjolen?
Røde kjoler, hot or not?

I MORGEN, I MORGEN

dsc01035
Liten og søt.

Julekakene er bakt, rommet er ryddet, huset er vasket og pyntet til jul, julegavene er pakket inn og julekortene er sendt. Nå kan jeg ligge i senga mi og se på film all night long. Gleder meg. Jeg kjenner hvor deilig det er å ha ferie, og tanken på at det er hele to uker igjen med ferie gjør meg veldigveldig glad. 

Forresten, det jeg var så glad for her om dagen! Hannah har kommet hjem i dag, og jeg er overlykkelig. Jeg gleder meg så utrolig mye til å se henne igjen. For dere som ikke vet hvordan det er å ha en av sine beste venner boende i USA, og ikke har fått sett henne siden sommerferien, må jeg si man savner personen veldig. Jeg savner så å ha henne hjemme i Norge, gå i klasse med henne og være med henne. I morgen skal jeg til henne og bake julekaker og være med henne. Kommer til å klemme henne ihjel når jeg ser henne.

Når pynter dere juletreet?

JULEGAVER

dsc01028dsc00958dsc01029

I kveld har jeg kosa meg med å pakke inn alle julegavene mine. Jeg prøver alt jeg kan for å komme i julestemning, og jeg må si den kom litt når jeg pakket inn gavene. Jeg håper de blir glad for gavene jeg gir dem. I år er jeg faktisk mest fornøyd med gavene jeg har kjøpt til mamma, for jeg tror hun kommer til å bli veldig glad for det hun får. Det jeg har kjøpt passer så til henne. Da gjenstår det bare å se om hun syns det samme. Jeg gleder meg virkelig til denne ferien. Tror aldri jeg har hatt mer behov for ferie enn det jeg har nå. Var mange flinke på skoleavsluttninga i dag, og vi har funnet ut en nys side av skolen vår. Den er full av sangflinke gutter. Og det liker vi. Gutter som er flinke til å synge er herligt.

Hva får dere til å komme i julestemning?

UTROLIG DEILIG

1
Amalie&meg

I går ble det ingen blogging, fordi jeg var fast bestemt på å klare å levere stilen min. Klokka 23.47 var den levert. HERLIGT! Selvom den ble meget dårlig var det deilig å bare være ferdig med å tenke på verdens endetid. Eneste jeg tenkte på da var at jeg hadde ferie, og ikke mer lekser på over to uker. Kan jeg si noe annet enn deilig? Må ærlig innrømme jeg ikke har rukket å tenke på at det faktisk er jul. Jeg har hatt så mye skole og annet å gjøre i det siste at jeg helt har glemt å tenke på adventstiden og juleferie. Det har ikke vært som det har vært før. Jeg har nesten ikke rukket å se på julekalendre eller i det hele tatt nesten ikke husket å åpne min egen pakkekalender. Nå har jeg tid. Masse tid. Og det er såå deilig. Jeg ble ferdig med julegavene mine i dag, og nå har jeg tid til å bare slappe av. Jeg gleder meg så mye til å bare kose meg med venner og famile. Og gjett hva, i morgen skal jeg sove lenge lenge lenge.

Har du tenkt at det faktisk er jul?

SWEET

hubba bubba 031hubba bubba 010


HAPPYFACE

Unnskyld for enda et innlegg, men jeg fikk akkurat vite noe VELDIG BRA!
Jeg har så lyst til å fortelle dere noe, men jeg KAN IKKE! Herregudherregud jeg er så utrolig glad. Når jeg fikk vite det i stad kjente jeg at jeg holdt på å begynne å gråte av glede. Kan bare ikke vente. Jeg skal fortelle dere hva det er på fredag. Jeg lovte nemmelig å ikke si noe, og jeg holder mine ord. Så nå får dere bare leve i nyskjerrighet frem til fredag. Jeg er i lykkerus hvertfall. Bursdagen min blir bra alikevel, og nå blir fredag verdens beste dag. Ikke bare fordi det er første dag i juleferien, men........... Ja, dere får vente ♥

Noen av bildene til skoleoppgaven min. Urd er kjempe"fan" av:
urdtommytiger 003urdtommytiger 025urdtommytiger 033

HUBBA BUBBA VS ROLL'UP

hubba bubba 043
Når jeg var liten husker jeg at der var så stas å spise disse tyggisene.

Hvem likte dere best? ^^

TAGGA

Jeg har blitt tagga av Marie, men siden jeg allerede har et innlegg om det lenger ned skriver jeg heller bare opp noen flere fakta og dropper resten ;-)

FAKTA:
-Jeg går på medier og kommunikasjon
-Jeg har en lillesøster
-Jeg ler alt for mye til tider.
-Jeg har til sammen seks hull i øra.
-Jeg har fått hekta på lilla.
-Jeg ser mindre på tv nå enn før.
-Jeg sitter barnevakt hver onsdag.
-Jeg jobber i en isbar om sommeren.
-Jeg liker småunger og gamle mennesker.
-Jeg må stå opp halv seks hver morgen for å rekke skolen.
-Jeg må dusje på kvelden når det er skole.
-Jeg er ikke kresen.
-Jeg har vært i Tenerife, Tyrkia, Rhodos,Kreta, Kypros, USA, Tyskland, Polen, Finland. (Og Sverige og Danmark og sånt)
-Jeg hører på nesten all musikk.
-Jeg greier ikke håret mitt om morgenen.
-Jeg liker å lage mat til andre.
-Jeg er dårlig til å bruke penger.


HURRA MEG RUNDT OG BILDER

Var kun seks stykker som møtte opp på magasin til morgen i dag. Bra oppmøte, eller hva? 

Var en koselig morgen i mediakjellern, med Kjell som klarte å søle hele kaffekoppen sin på gensern og måtte gå rundt med en svær kaffeflekk resten av dagen. For ikke å glemme synet av Rakel komme løpende i den lange gangen med høye heler mens hun snubler litt. Hun er søt da, ser det fine smilet på lang avstand. Meldingen om at vi ikke hadde matte på torsdag, var en koselig greie. Det betyr at jeg slutter kvart på 12 på torsdag. HURRA, happyface!

Vi fikk beskjed om at vi bare skulle jobbe med det vi trengte å gjøre i dag. Great. Veit jo selv at jeg har en del å få gjort ferdig, men jeg jobber så utrolig mye bedre hjemme. Det får vi jo selvfølgelig ikke lov til. De må holde oss på skolen og pine oss. Jeg har skrivesperre. Absolutt ingen anelse om hva jeg kan skrive om.  Skriver om Tommy og Tigern.

bilde 159bilde 160bilde 165
Som du kanskje ser så jobber Amalie og jeg best på skolen.

Jobber du best hjemme eller på skolen?

BUT BUT OG FRYSING PÅ TRAPPA

Kan ærlig innrømme at 8 timer media kan bli litt i drøyeste laget(hvertfall når man ikke klarer å jobbe). Da er det godt man kan ha det superfun i kantina. Satt en god stund i kantina med Camilla og Rakel og hørte og fortalte alt for morsomme historier. Jeg måtte ut med mine morsomste og flaueste greier. Som for eksempel mine familiemedlemmers engelskflauser. Jeg sier bare: It's not only only. But but. Det ekke lett og være norsk! Jeg lo godt.

Etter skolen rusla jeg litt rundt i byen og kjøpte et par julegaver. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg ligger an. Jeg har alltid vært tildlig ute og hatt kontroll på gavene mine. Nå har jeg ikke peil! (hjelp?). Fikk julegaven min fra Amaliepus i dag også, og jeg klarer nesten ikke vente. Gud, gaver er så spennende, og jeg er glad i Amalie min♥

Kom hjem til låst dør, noe som er meget unormalt. Pappa pleier alltid å legge ut nøkkel så hva skjer? Neida, han var ute å gikk en tur han, og wops, han hadde klart å legge nøkkelen i lomma. Jeg spurte om jeg kunne ta lastebilen som sto på veien og komme å hente han, men han var negativt innstilt. Hva skjer med dårlig innstilling? Haha. Han lovte meg å være tilbake om 15 min, noe som viste seg å bli 25. Så der sto jeg, fin og jævelig i snøværet. Til en forandring hadde jeg heldigvis på meg jakke. Endte opp med å kaste snøballer for å se om jeg klarte å treffe treet. Det førte kun til kalde hender og x-antall bom, så jeg ga opp lett. Ble heller til at jeg gikk rundt i ring i gårsplassen og dikta opp mine egne julesanger eller sa but but. Da dette heller ikke var morsomt lenger stilte jeg meg heller bare på trappa å venta, og jeg så naboen så på meg gjennom vinduet. Han må nok ha hatt en tanke som dette: Hvem far er det som stenger sin egen datter ute på trappe som dette? Hun må være gal.

Jada, veldig morsom dag skal jeg si dere. Kun 9(!!!) dager til julaften dere ♥
Og for ikke å glemme, 15 dager til bursdagen min.

snapshot200812132

Ligger dere godt an med julegavene?


GUM FUN

snapshot2008121370snapshot2008121339snapshot2008121315

I helgen har Charlotte sovet hos meg, og vi har vært i Sandefjord å shoppet.
Jeg er egentlig utrolig dårlig til å bruke penger merkelig nok.
I går MÅTTE jeg rett og slett ha en jakke, for jeg holder på å fryse i hjel.
Jeg har leita så utrolig lenge og aldri funnet en jeg har hatt lyst på
før i går. Da fant jeg så utrolig mange jeg ville ha, og hadde store vansker
med å bestemme meg. Så til slutt satt jeg igjen med to jeg ville ha, så hvorfor ikke bare
kjøpe begge to? Joda gjorde det jeg. Jeg er gæren altså. Dere burde være stolte av meg. Hihi.
Jeg fikk også kjøpt meg litt annet + noen julegaver. Charlotte fant seg også masse nytt, og hu
jenta der er rett og slett bare herlig. Elsker å være med henne.

Nå er det kun en uke igjen på skolen folkens ♥

Har dere gjort noe gøy i helgen?


DRØYT

Så nettopp en serie på tv norge om kjærestepar. Der var det ei jente som var 18 år, som var sammen med en 50 åring. (Æsj på høyt nivå). Ikke var han rik engang. De ble sammen når hun var 16, og nå skulle de gifte seg.  Nå vet jeg hva jeg kommer til å få mareritt om i natt i alle fall. Dette er så drøyt at det skulle ikke vært lov. Han er f* meg eldre enn moren hennes, og 18 åringen er fem år eldre enn dattern hans. Æsj.

Hva syns du om aldersforskjell i et forhold, har det noe å si?
Hvor går grensen?


VERDENS HEITESTE

mkdf

Det var i USA denne sommeren Hannah og jeg så disse to heite tvillingene. Neida, det var ikke nok med en nei. Haha, dere skulle sett oss. Gikk forbi dem, og da jeg så til den ene siden så jeg han ene, også snudde jeg meg, og der var det visst en til. Vi skjønte ingenting vi. Hannah og jeg drømte om dem resten av turen. Skal jeg love dere. Herlighet dere skulle bare sett dem.
Heiteste fyrene jeg noen gang har sett.

JULEGAVESHOPPING

I går var det jentekveld hos Haley, noe som var utrolig koselig! Vi spiste taco og så på filmen Disturbia. Jeg syns den var skikkelig bra. Så hvis jeg hadde vært deg hadde jeg sett den med en gang.
 
I dag sov jeg lenge. Det var deilig og jeg kjente jeg trengte det. Våknet med godt humør og lysten på julegaveshopping. Derfor dro jeg innover til byen og handlet julevgaver. Og er det ikke typisk at jeg finner noe jeg selv vil ha? Joda. Endte opp med en lilla bukse jeg har sikla på lenge, og i dag bare måtte jeg kjøpe den + noen andre ting også. Siden jeg har fått stipendet mitt nå (endelig), var jeg skikkelig flink til å bruke penger i dag, noe jeg vaneligvis ikke er. Derfor ble det noen fine julegaver. Det er koselig å kjøpe julegaver og jeg bare håper folka liker gavene jeg har kjøpt.

totusenogsyvogtotusenogtte089
Nyttårsaften

I kveld skal jeg bare slappe av hjemme sammen med søstra mi, siden jeg må passe henne. Sånn er det å være storesøster. Yey.

Har du startet med julegavene?


Jeg ble tagget av frkamalie.blogg.no

Denne taggingas regler:
1: Du må linke til den bloggen som tagget deg.
2: Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv
3: Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere deres blogg.

Seks (u)interessante ting om meg:
- Jeg takler ikke edderkopper
- Min største drøm er å bli prgramleder
- Jeg har vært i New York
- Jeg har aldri prøvd å røyke før
- Ofte når jeg er hjemme danser jeg rundt mens jeg synger
- Jeg vil hoppe i fallskjerm

Jeg utfordrer:

http://slittejoggesko.blogg.no/

http://thehookup.blogg.no/

http://odacaspara.blogg.no/

http://huong.blogg.no/

http://myrmel.blogg.no/

HEI JEG HETER SUSANNE OG KOMMER IKKE INN NESTE ÅR

Fikk tilbake min verste prøve noen sinne. Da lærerern sa det var en som nesten strøyk, følte jeg meg truffet. Kjemi og sånt er ikke helt min greie. Jeg hadde faktisk lest ganske mye til den prøven, men jeg skjønner det rett og slett ikke. Unnskyld meg, men jeg syns det er helt unødvendig å lære om det, kommer sikkert aldri til å få bruk for sånt spør du meg.

Hva er din verste prøve?

HERLIG DAME MED HJERTE AV GULL


For en koselig dag, igjen. Jeg likær mæ for tida. Først var det noen timer på skolen, med de søte små mediabarna. Martin hjalp meg å lage header og greier. Hva syns dere ? Hihi jeg syns snømannen er søt. Dro litt tidligere fra skolen for å intervjue ei dame fra Røde kors. Som vanelig gruer jeg meg alltid før et intervju. Viste seg at dama var dødshyggelig. Hu var herlig rett og slett. Fortalte om hvor mye det gjorde for henne å jobbe på åpent hus i jula for folk som ikke har noen steder og være, eller rett og slett bare er alene. Alle kan komme dit. Jeg syns det er så utrolig flott gjort. Jeg har så lyst til å gjøre det selv en gang, og det skal jeg og! Hun sa de også hadde oppe hver søndag. Husker jeg var der en gang når jeg var liten. Jeg har alltid syns det ar vært så koselig med gamle mennesker, og alle mennesker egentlig. De er så åpne. Hun sa jeg bare kunne ringe hvis jeg ville komme eller ha vakt der. Det har jeg lyst til. Syns det er så herlig å se hvor takknemmelige folk blir.

sn

Når jeg gikk derfra, hadde jeg et stort smil om munnen. Herlighet, lenge siden jeg hadde vært så glad. Hun sa så mye bra som fikk meg til å tenke. Jeg skulle egentlig ta bussen men jeg gikk istedenfor. Jeg tenkte jeg skulle smile til alle jeg gikk forbi, og se hvor mange jeg fikk tilbake. Det er mange sure nordmenn. I hvertfall, så dro jeg og trena og nå gjør jeg masse lekser. Det er ikke viktig å få med seg resten, så nå avslutter jeg.
KOSKOSKOS

I dag har jeg drukket julebrus for første gang i år
I dag har jeg spist marsipan for første gang i år
I dag har jeg sett på blåfjell for første gang i år
I dag har jeg åpnet flax kalenderen min og pakkekalenderen min for første gang i år
I dag har jeg sklidd som bare f* for første gang i år (meget flaut)

Jeg elsker 1. desember, selvom jeg hadde en helt forferdelig morgen, men en vekkerklokke som absolutt ikke ville stoppe og en plakat hengende ned i ansiktet. Var også så heldig å klare å skli når jeg gikk av bussen der det var masse folk. Hadde jeg bare detti. Men neida, der sklei jeg rundt på isen og prøvde å holde meg på beina. Gud så flaut. Etter denne morgenen har jeg hatt en strålende dag, og jeg elsker fortsatt 1. desember. En av de beste dagene i året spør du meg;-)

Hva har du gjort i dag?


RSS 2.0
hits