HAR BURSDAG I DAG

I dag blir jeg 17 år. Endelig. 

Nå driver jeg og fikser litt, for skal ha familieselskap etterpå. Det blir koselig!

Ha en fin dag alle sammen! Er tross alt en veldig bra dag. Haha :D

SÅ UTROLIG GØY

Det er så utrolig mye snø ute nå, og det er så utrolig fint. Har vært ute og akt med lille Emma Li, og i går var jeg ute med noen av de herligste folka man kan komme borti. Her er bilder fra vi leker oss ute i snøen. Kunne ønske jeg var 6 år igjen nå som det er snø ute.


Tok på oss skikkelige dresser og hele pakka

Gikk litt fort, hehe.

Lykkelig


Åh, herlig bilde! Så fornøyd!


Har du vært og lekt i snøen?

GAVENE MINE

Her er alle de fine gavene jeg fikk til jul. Jeg fikk også en badekåpe og cruise med hele familien til Kiel i midten av februar. Det gleder jeg meg utrolig mye til! Forresten, jeg klarte ikke holde meg så lenge vekk fra bloggen, så det kommer noen innlegg når jeg har tid. Her er gavene:

Åh! Mobilen jeg ønsket meg!

Parfymen jeg ønsket meg

Sove-undertøy

Masse fint

..og masse mer fint

Gavekort på senteret

Søte øredobber

Ipod buddy som jeg også ønsket meg! (dødskul og bra lyd!)

CSI og ørepropper

Nytt sengesett, og søt pute som tante har laget

Jeg fikk så utrolig mye fint i år! Er kjempefornøyd! Fikk du noe fint?

SISTE INNLEGG

I dag har jeg også endelig fått juleferie, og det er utrolig deilig! Tenk at det kun er to korte dager til julaften. Dagen vi alle gleder oss til. Det har seg sånn at jeg har tenkt å ta ferie fra bloggen også. Julen vil jeg bruke til å kose meg med venner og familie, og jeg kommer til å få liten tid til å blogge. Derfor gir jeg meg nå, isteden for at jeg kun legger ut små og dårlige innlegg. Det skjønner dere sikkert :)


Så da vil jeg bare ønske deg en kjempegod jul og godt nytt år. Kos deg masse og ta vare på de du er glad i. Det er det julen er til.

NISSELUEDAGEN I BILDER

For de aller fleste er det juleferie nå, men ikke for meg. I dag hadde vi en superkoselig dag på skolen med grøt, film og alle skulle ha på seg nisseluer. Herlighet og søte alle sammen blir med nisseluer. Jeg har i alle fall hatt en kjempefin dag med de søte vennene mine, som jeg selvfølgelig er veldig glad i !

Snakk om grøtkø

Har du ferie?

DETTE ER OM AKKURAT DEG

Det er mange som leser bloggen min uten å legge igjen kommentar. Det er også mange jeg ikke vet hvem er som leser bloggen min. Derfor vil jeg vite:

Hvem er du?
Hvor gammel er du?
Leser du bloggen min fast, av og til eller er dette første gang?
Hva liker du med bloggen min, og hva vil du ha mer av?

Hadde vært gøy om mange hadde svart på dette, for det hadde vært gøy å visst hvem dere også er.


HALVPARTEN


Pyntet av lillesøster, meg og hun jeg pleier å være barnevakt for.

Hvert år når mamma skal sette sammen pepperkakehuset, får vi oss en god latter. Det blir alltid misslykket. Så i dag når jeg kom ned og fikk se pepperkakehuset, måtte jeg bare le. God start på morningen. I år ble det en pepperkakehytte i steden for hus, for det var kun et halvt hus, fordi det selvfølgelig hadde brekt. Aldri sett et så lite pepperkakehus før jeg. Haha, men allikevel syns jeg mamma er verdens beste til å sette sammen pepperkakehus! Du skal ha for at du prøver hvert år i alle fall, selvom det blir en del sukking når du holder på.

I dag våknet jeg forresten klokken 08.00 og var heelt sikker på at jeg hadde forsovet meg til skolen og ble utrolig sur fordi jeg hadde klart det. Men hey, det er jo faktisk helg. Ja, HELG. Jeg må nemlig på skolen helt frem til tirsdag.

Hva skal du i dag?

DEN PENE KLASSEN MIN


Oda

Meg og Amina

Mari

Amina, Oda og Amalie

Jonathan og Amina

Amina

Jeg er glad i klassen min jeg !

HVA HVIS?

Det er mange personer og hendelser som har gjort med til den personen jeg er i dag. Jeg lurer på hvordan jeg hadde vært hvis ikke jeg hadde kommet i den familien jeg er i, hadde valgt andre venner på skolen og gjort andre valg. Det er rart å tenke på hvordan livet kunne vært. Jeg lurer på hvordan livet blir videre. Hva jeg velger etter vgs, og hva jeg kommer til å ville utdanne meg som. Jeg må snart begynne å tenke på slike ting. Huff.ONSDAG

 

Yey, jeg vant adventskalenderen på skolen i går.


Fin.

Snart ferdig på skolen, siden læreren skal til tannleggen. Har ikke noe i mot det altså. Så blir det byen med Oda, kikke litt og gjøre ferdig noen gaver. Tenkte kanskje jeg skulle ta sol i dag også. Hadde jo vært fint å hvertfall ha litt farge til jul da, så jeg ikke går i ett med snøen. Senere i kveld skal jeg være barnevakt og kose oss og se på jul i svingen og spise pepperkaker. Syns det er så koselig å være med hun, hun er så utrolig søt!

Forresten så er det bare 6 dager til ferie, 8 dager til julaften og 14 dager til bursdagen min!

Hva skal du i dag?

NY KJOLE

Jeg måtte bare kjøpe denne kjolen når jeg var å kjøpte julegaver i helgen. Jeg likte den med en gang jeg så den i alle fall. Syns den var utrolig søt.

Hva syns du?

BALLONGER
I thought that time was on our side
I've put in far too many years
To let this pass us by
You see life is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
And I don't know which way it's gonna go

Oh we're a little closer now
And finding what life's all about
Yeah I know you just can't stand it
When things don't go your way
But we've got no control over what happens anyway


Har blitt vurdert HER, så ta en tur innom bloggen hennes hvis du vil.

ENDELIG

Nå er jeg akkurat ferdig med foredrag om pressestøtteordninger, og jeg erklærer nå at det så og si er ferie for min del. Nå er det ingen flere skoleting jeg trenger å bekymre meg før juleferien som starter på tirsdag. Jeg skal bare gjøre ferdig en oppgave i foto på fredag, men den har jeg hele dagen på fredag til å gjøre ferdig. Det er så utrolig deilig å tenke på at jeg ikke har noe mer skolearbeid hengende over meg. Nå kan jeg slappe av og kose meg uten dårlig samvittighet og tanker om lekser som egentlig må gjøres.


Dagene frem til jul skal jeg bruke til å gjøre ferdig de siste tre gavene jeg mangler, åpne julekalender, pakke inn gaver, slappe av, spise pepperkaker og bare kose med meg venner og familie. Førjulstiden er så koselig, selvom det blir litt stress til tider. Heldigvis føler jeg at jeg ligger ganske godt an nå, bare litt stress med de gavene, men håper jeg får fikset de i morgen. Tror dagene frem til jul blir veldig koselig.

Forresten så snør det her i dag! Jippi

SØLVGRÅ KJOLER


Disse er kåret til noen av ukens best kledde mens fargen er ukens hotteste i følge mange moteeksperter.

Hva syns du om sølvgrå kjoler?

NYE SKO


Har kjøpt meg nye sko jeg skal ha til julekjolen min. Jeg syns de var så utrolig søte. På bildet ser det ut som det er veldig mye glitter i de, men de ser ikke helt sånn ut som på bildet da. Gleder meg til å bruke de.


JEG BARE MÅTTE

I går var Anette og jeg på kino og så New moon. Det var absolutt en bra film, men jeg må si jeg syns nr 1 var bedre. Det ble på en måte litt mye av det samme hele tiden syns jeg da. Taylor var i alle fall veldig søt i denne filmen. Haha jeg ble nesten litt flau på alle jentene i salen som satt å bare åååh når han tok av seg t-shorta første gang. Hehe, var ikke bare ei jente for å si det sånn.

I dag har jeg vært på julegaveshopping med Amalie og Haley. Etter noen timer i byen kjenner jeg virkelig at bena mine verker. Nå har ca alle gavene klare, mangler bare tre stykker. Jeg hater å gå rundt i byen for tiden fordi jeg vet jeg ikke kan kjøpe noe til meg selv, og jeg bare finner så mye fint! I dag bare måtte jeg kjøpe meg en kjole. Klask på lanken, Susanne! Er så typisk at jeg finner ting jeg vil ha når jeg egentlig ikke skal handle til meg selv. Typisk det der. Bare jeg som ikke klarer å la vær å kjøpe ting til meg selv når man egentlig ikke skal?

Cute
pc100022
pc100049pc100023

Aner ikke hva jeg skal gjøre i kveld. Hmmm.

DEN MÅ BARE VÆRE BRA

Dagen i dag går i ett. Nå har jeg rukket å få i meg litt mat, før jeg straks løper ut døra igjen. Skal på kino og se New moon med Anette. Gleder meg veldig, både til å være med Anette og se filmen. Denne filmen er nok bra uansett, herlighet Taylor er jo så utrolig deilig i denne filmen. Kan ikke si det er så vanskelig å se. Hehe. Er spent på hvordan filmen er i forhold til nr 1. Håper den er bra. Veit jeg henger litt etter med å se den, så til alle dere som har sett den, er den bra?

Da får jeg fikse meg litt før jeg løper for å rekke bussen. Ha en fin kveld!
taylorlautnerfornewmoonposter1
hothothot

DETTE BLIR EN BRA DAG

I dag er det endelig fredag, og jeg tror dette blir en veldig bra dag!

I dag begynner jeg egentlig ikke på skolen før 13.45, fordi jeg skal ta bilder av Andrea til en fotooppgave i studio. Jeg gleder meg veldig mye, og har masse tanker i hodet om hvordan jeg vil ha bildene. Så dette blir gøy! Gleder meg til å sminke henne osv. Så er det bare å håpe på at bildene blir slik jeg vil ha dem. Hun er jo en veldig flink modell, så jeg håper virkelig bildene blir som jeg håper i dag.

Etter skolen skolen skal jeg til pappa, før jeg drar på kino i kveld og ser New Moon. Nei, jeg henger litt etter ja. Derfor jeg skal se den i kveld med Anette. Gleder meg.

Tror dette blir en herlig dag, og at det blir en herlig helg også! SMIL.

Hva skal du i dag og i helgen?


pc100001a

VIL DU HA?

I dag har vi laget hjemmelagde kokosboller og pyntet pepperkaker. De kokosbollene ble seriøst gode, selvom de er bedre enn de ser ut som(hehe).


Her er pepperkakefamilien til Julie og meg. Dødsfete.
bakinggg 031
bakinggg 007bakinggg 035bakinggg 041
Og så var det på tide med kokosboller
bakinggg 045
bakinggg 059
bakinggg 060
Haha, snakk om å konsentrere seg da
bakinggg 061
Veldig dårlig bilde, men de ble sykt gode! Må bare si at dette er de første vi lagde, og de ble stygge. Ble flinkere etterhvert!
bakinggg 095

Hatt en utrolig koselig dag med søte jenter og masse latter og kos.

VURDERING

Det kom inn utrolig mange stemmer, men til slutt var Marie som vant blogg vs blogg med flest stemmer.

b6638ce820acba809d0bb5dc73c7deb7


Bilder
Marie har mange bilder på bloggen sin, noe som er veldig bra. Det er bilder i alle innleggene og ofte flere også. Det er veldig god kvalitet på de fleste av bildene. Det er mest bilder av henne selv, vennene hennes og ting hun gjør. Du er veldig flink til å tilpasse bildene til det du skriver. Jeg syns det er viktig at bildene har en sammenheng med det man skriver, og ikke bare slenger inn et random bilde som ikke henger sammen med teksten.
5

Innlegg
Det jeg liker med innleggene er at du skriver om mye forskjellig. Du skriver mest om det du gjør og endel om hva du har på deg. Innleggene er hverken for lange eller for korte, og det liker jeg veldig godt. Liker veldig godt at du har ukens hot/not, det er alltid morsomt å lese! Noen ganger kan det kanskje bli litt mye av det vanelige du skriver om, men jeg syns du skriver om mye bra!
5-

Design
Designet er hvitt og svart, og veldig enkelt. Jeg liker når blogger har et enkelt design, men dette blir kanskje litt kjedelig. Kunne kanskje gjort litt mer ut av det, og kanskje satt opp noen få rammer eller noe slik at det blir litt mer ryddig. Jeg liker headeren din veldig godt fordi du har bilde av deg selv, navnet ditt og en fin font. Liker at du har svart ramme rundt bloggen og at den er midtstilt.
4+

Helhetsvurdering
Jeg liker bloggen til Marie veldig godt. Hun skriver om alt mulig og i tillegg legger hun ut mange bilder. Jeg får inntrykk av at Marie er en veldig søt og pen jente, og jeg har fulgt bloggen hennes ganske lenge. Marie går i 10 klasse, men for å være ærlig trodde jeg hun var eldre! Hun blogger ofte, og har alltid noe å skrive om, så dette er en bra blogg i mine øyne.
5-

Hva syns du om vurderingen?
Leser du bloggen til Marie?


VEGGEN SOM FÅR MEG TIL Å SMILE

Har en vegg på rommet mitt over senga som jeg fyller med vennebilder. Det er utrolig koselig å se på den før jeg legger meg, og tenke på hvor herlige venner jeg har.

Så i dag tenkte jeg å henge opp litt nye bilder
hytteturmarte 083
Nye bilder
hytteturmarte 093
Enda ikke ferdig
hytteturmarte 096

I dag har jeg vært litt i byen, og etter det dro jeg hjem og la meg. Er så utrolig sliten og har vondt i hodet i dag, så det var deilig å bare legge seg i senga og sovne med en gang. Trenger så utrolig mye søvn for tiden, og jeg legger meg alt for sent. Huff..Jeg må prøve å bli bedre, men nå er det heldigvis akkurat to uker til juleferie. Vi slutter nemlig 22. desember(!!), hvor kjipt er ikke det?

NÅR EN PEPPERKAKE BAKES

Har blitt trukket ut til blogg vs blogg på Judith sin blogg, så hadde vært koselig om du ville stemt på meg HER hvis du syns jeg fortjener det.

Også må du huske å stemme på din favoritt HER.


pepperkake 004

I helgen bakte vi pepperkaker hjemme, og hørte på julemusikk. Det er ikke lenge til jul, og som jeg gleder meg! Har fått startet litt på julegavene faktisk(føler meg flink), slik at jeg skal slippe å stresse med alle gavene noen få dager før jul.

I dag har skal jeg gjøre litt lekser, og etter det skal jeg slappe av og henge opp bilder på "bildeveggen" min. Har en vegg full av bilder med vennene mine, og det er så kooselig å se på den veggen. Kan ta bilde av den når jeg har fått hengt opp litt fler. Liker du å henge opp bilder på rommet ditt?

BLOGG VS BLOGG

Her er de fire bloggene du kan stemme på i blogg VS blogg:

b6638ce820acba809d0bb5dc73c7deb7
http://marieherfindal.blogg.no/

2exrad3
http://haawt.blogg.no/

b738275df7c4fabee4c1211df27bdaee
http://kristinaatk.blogg.no/

35499261255803957219
http://andyshit.blogg.no/

STEM!

Er med i blogg vs blogg, så hvis du liker bloggen min og vil hjelpe meg til å vinne så stem på meg HER.

Takk på forhånd :)

VIL DU BLI VURDERT?

Noen som lurer på om jeg kan ha ny blogg VS blogg, og det kan jeg. Så da er det bare å melde seg på, så velger jeg ut to blogger jeg liker, som dere kan stemme på. Da er det bare å skrive bloggen din i kommentarfeltet hvis du vil være med.
20090802 mariasusaaaaa


Meld deg på!

NY MOBIL?

499318

Jeg har ønsket meg ny mobil til jul, men har ikke funnet noen jeg har hatt så veldig lyst på. Frem til i dag. Så på mobilen over(Samsung S3650 Corby) i dag, og syns den var utrolig søt, men jeg har aldri hatt sansung før. Er det noen som har denne, eller vet om den er bra/dårlig?

TENKE PÅ EN VENN


Så utrolig søt sang!

Som de fleste har fått med seg sovnet vår kjære Regine Stokke stille inn i går. Jeg har fulgt bloggen hennes lenge, og for en sterk jente hun var. Verden er så utrolig urettferdig. At en så søt, blid, flink og sterk jente ikke får leve mer enn i 18 år er utrolig urettferdig. Hun hadde hele livet foran seg. Jeg får så vondt når jeg leste det, og jeg fikk tårer i øynene. Det er så utrolig trist, og det får meg til å tenke over at man må sette pris på det man har, og bruke tiden sin godt, for man vet aldri hva som kan skje. Hvil i fred Regine.

NY HEADER

headeraaa

Tenkte jeg ville ha en litt mer juleaktig header, siden det nærmer seg jul nå. Derfor fikk jeg Oda til å hjelpe meg, og siden hun er så glad i meg gjorde hun det selvfølgelig(haha). Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal ha resten av fargene på designet slik jeg har nå, men jeg prøvde med rødt, men det så bare skikkelig stygt ut. Kan jeg ha det som det er, eller hva syns du?

I dag blir det bare kosedag. Joggebukse, grøt, varm dusj og være med bestenaboen min senere. Kan ikke bli bedre. Hva skal du i dag?


PUH, DEILIG

883328188366035957455535990643448075434n
So cute!

I dag skal jeg sitte barnevakt igjen, og jeg gleder meg. "Helvetesdagen" er endelig over og i kveld har jeg tid til å bare slappe av. Tenkte jeg skulle se på alle julekalendrene og slikt siden jeg ikke fikk tid til det i går pga teite lekser. Nå føler jeg egentlig at jeg har ferie, for jeg endelig er ferdig med de fleste oppgavene vi har hatt på skolen for tiden. Nå har jeg bare igjen en oppgave som skal leveres på slutten av dagen på tirsdag og en fremføring. Det er ikke lenge til ferie nå, helt seriøst. Nå er det bare litt samfunnsfag igjen, før jeg drar til byen for å se etter vintersko(mamma klager fordi jeg enda ikke har fått kjøpt meg noen nye, og tvinger meg til å bruke ullsokker), og etter det skal jeg sitte barnevakt og kose meg med verdens søteste lille jente. Forrige gang måtte jeg hjelpe henne med lekser og det er så koselig. Gleder meg til å få barn jeg. Hihihi

Mye å gjøre på skolen for tiden?
Hva skal du i dag?

4 SMÅ GRUNNER TIL Å SMILE

Det er 1 desember, og pakkekalenderen er hengt opp.
pb300007

Jeg fikk 5+ på filmanalysen som jeg jobbet lenge med. Trengte virkelig å få en god karakter nå, fordi jeg føler skolen ikke har gått helt min vei i det siste. Alltid gøy og motiverende å få en bra karakter.
pb300003

Spiste god suppe til middag i dag.
pb300011

Og til slutt, jeg har en veldig søt kattepus.
katten 004

RSS 2.0
hits