Etter noen måneder..

Det har blitt noen måneder siden sist, og en del ting har forandret seg siden sommerferien. Jeg går siste året på videregående, og hverdagen har vist seg å være enda mer stressende enn den har vært før. Det er ikke bare skole som tar mye tid, men to jobber, russeplanlegging og i tillegg skal man ha tid til venner, trening og mye mer.


Jeg syns dette halvåret har flydd avgårde, og det er rart å tenke på at om et halvt år er jeg faktisk ferdig på videregående. Dette halvåret har både vært stressende og lærerikt. Jeg har lært masse, både på skolen, om andre og om meg selv. Jeg har vært i Dublin med russejentene og i London med klassen min. Det er både skummelt, deilig og litt trist å tenke på at jeg snart er ferdig. Jeg har gledet meg til å bli ferdig så lenge nå, men jeg har alltid tenkt at det er så lenge til. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre, og valgene er mange. Det som virkelig er skummelt er at jeg må søke snart. Tror jeg kommer til å søke på et par folkehøskoler, for jeg har ikke lyst til å begynne å studere med en gang. Dessuten sier alle jeg snakker med at året på folkehøyskole er det beste året de noen gang har hatt, og at det kan jeg ikke gå glipp av.

Om tre uker fyller jeg endelig 18 år, og det blir deilig det. Snart kan jeg kjøpe drikken min selv, kjøre selv(forhåpentligvis) og få masse, masse ansvar. Hehe.

Nå er det ikke lang tid igjen før det er juleferie, og jeg gleder meg!!!!


RSS 2.0
hits