VINNEREN ER

Det var veldig jevnt mellom alle stemmene, men til slutt var det Mattie som fikk flest. Her er vurderingen av bloggen hennes.Bilder
Hun har alltid med bilder i innleggene, noe jeg syns er veldig bra. Det er mest bilder av henne selv, og vennene hennes. Hun har også en del fristende bilder av mat. Hehe. De aller fleste bildene er store, noe jeg liker veldig godt. Alle er ikke i like bra kvalitet, men syns ikke det gjør så mye. Det er også bilder av klær osv på bloggen, noe som gjør det mer variert. Det kunne vært flere bilder av hun som har blitt tatt av henne i fotostudio osv.
4+

Design
Hun har et veldig pent design. Jeg liker at du har en gråfarge rundt. Jeg syns også det er veldig oversiktelig at du har overskriften i store bokstaver, og svart strek under. Det gjør det lettere å se at det er et nytt innlegg. Jeg syns hun har en veldig søt header, men jeg syns den hadde vært finere uten de tekstene på siden, i og med at jeg syns bildet og skriften din er veldig fin. Headeren kunne også vært litt lenger, slik at den passer.
5-

Innlegg
Jeg liker innleggene til denne jenta veldig godt. Hun skriver variert, tar opp mange viktige temaer og skriver godt. Hun har bare bodd i Norge i seks år, og alikevel syns jeg hun skriver veldig bra. Hun skriver om veldig mye forskjellig, og innleggene blir aldri kjedelig. Det er også helt passe med tekst, slik at jeg faktisk leser det som står der.
5+

Helhetsvurdering
Alt i alt er dette en veldig bra blogg som jeg liker godt. Hun skriver om alt mulig, har mye bilder og helt passe med tekst. Akkurat hvordan jeg liker en blogg. Jeg anbefaler deg å ta turen innom bloggen hennes.

Karakter 5!

Leser du denne bloggen?
Hva syns du om vurderingen?

VURDERING

Det kom inn utrolig mange stemmer, men til slutt var Marie som vant blogg vs blogg med flest stemmer.

b6638ce820acba809d0bb5dc73c7deb7


Bilder
Marie har mange bilder på bloggen sin, noe som er veldig bra. Det er bilder i alle innleggene og ofte flere også. Det er veldig god kvalitet på de fleste av bildene. Det er mest bilder av henne selv, vennene hennes og ting hun gjør. Du er veldig flink til å tilpasse bildene til det du skriver. Jeg syns det er viktig at bildene har en sammenheng med det man skriver, og ikke bare slenger inn et random bilde som ikke henger sammen med teksten.
5

Innlegg
Det jeg liker med innleggene er at du skriver om mye forskjellig. Du skriver mest om det du gjør og endel om hva du har på deg. Innleggene er hverken for lange eller for korte, og det liker jeg veldig godt. Liker veldig godt at du har ukens hot/not, det er alltid morsomt å lese! Noen ganger kan det kanskje bli litt mye av det vanelige du skriver om, men jeg syns du skriver om mye bra!
5-

Design
Designet er hvitt og svart, og veldig enkelt. Jeg liker når blogger har et enkelt design, men dette blir kanskje litt kjedelig. Kunne kanskje gjort litt mer ut av det, og kanskje satt opp noen få rammer eller noe slik at det blir litt mer ryddig. Jeg liker headeren din veldig godt fordi du har bilde av deg selv, navnet ditt og en fin font. Liker at du har svart ramme rundt bloggen og at den er midtstilt.
4+

Helhetsvurdering
Jeg liker bloggen til Marie veldig godt. Hun skriver om alt mulig og i tillegg legger hun ut mange bilder. Jeg får inntrykk av at Marie er en veldig søt og pen jente, og jeg har fulgt bloggen hennes ganske lenge. Marie går i 10 klasse, men for å være ærlig trodde jeg hun var eldre! Hun blogger ofte, og har alltid noe å skrive om, så dette er en bra blogg i mine øyne.
5-

Hva syns du om vurderingen?
Leser du bloggen til Marie?


BLOGG VS BLOGG

Her er de fire bloggene du kan stemme på i blogg VS blogg:

b6638ce820acba809d0bb5dc73c7deb7
http://marieherfindal.blogg.no/

2exrad3
http://haawt.blogg.no/

b738275df7c4fabee4c1211df27bdaee
http://kristinaatk.blogg.no/

35499261255803957219
http://andyshit.blogg.no/

VIL DU BLI VURDERT?

Noen som lurer på om jeg kan ha ny blogg VS blogg, og det kan jeg. Så da er det bare å melde seg på, så velger jeg ut to blogger jeg liker, som dere kan stemme på. Da er det bare å skrive bloggen din i kommentarfeltet hvis du vil være med.
20090802 mariasusaaaaa


Meld deg på!

VINNEREN AV VURDERINGEN

Det var veldig jevnt, men vinneren med flest stemmer ble til slutt Julie. Gratulerer! Jeg har aldri vurdert en blogg før, men jeg tenkte bare jeg ville skrive litt hva jeg syns om bloggen hennes.

headerjulie

Bilder
Julie bruker mye bilder i bloggen sin, noe som er veldig bra. Det er heller ikke dårlig kvaltitet på bildene. En blogg uten bilder blir rett og slett uinteressant for meg fordi jeg liker blogger med bilder. Det at hun har flere bilder i samme innlegg er også veldig positivt. Av og til setter hun sammen flere bilder og det liker jeg også. Hun legger ofte ut bilder av seg selv og vennene sine, som er koselig å se på.
Karakter 5-

Innlegg
Julie skriver om alt som faller henne inn. Jeg liker at hun varierer mye i hva hun skriver om. Hun har heller ikke alt for mye tekst i innleggene sine. Det er egentlig veldig positivt syns jeg, fordi det skal ganske mye til før jeg leser veldig lange tekster. Jeg har heller ikke lagt merke til noen skrivefeil i bloggen hennes. For meg er det viktig at bloggen ikke er full av skrivefeil.
Karakter 5

Design
Jeg syns Julie har en veldig søt header. Jeg liker at hun har bilder av seg selv i den, og at hun har skrevet "life by Julie". Det jeg ikke liker med headeren hennes er at den er så stor. Jeg liker når man ser begynnelsen av første innlegg med en gang jeg trykker inn på bloggen. Designet er veldig enkelt, og kanskje litt kjedelig. Jeg liker at det ikke er så mye farger, og at det er enkelt. Det som kanskje kunne vært litt fint hadde vært opp du hadde delt opp blogg og meny, og innleggene slik at det blir litt mer ryddig. Jeg liker designet, men det er noe jeg ville endret på. Men det er hennes blogg, og jeg syns man skal få ha bloggen sin akkurat som den er. Jeg liker veldig godt at hun har en annen skrift på overskriften enn resten av bloggen.
Karakter 4

Helhetsvurdering
Jeg syns Julie virker som en veldig søt person, og jeg liker bloggen hennes veldig godt. Jeg har fulgt med på den en stund nå, og jeg må si jeg gleder meg til hver gang hun skal blogge. Hun har mye variasjon i bloggen sin, noe som gjør at bloggen ikke blir kjedelig. Hun har korte, enkle innlegg og søte bilder. Jeg håper Julie kommer til å fortsette med bloggingen lenge, for hun har hverfall en fast leser her :-)

Bloggen til Julie får karakter 5 av meg!

RSS 2.0
hits